Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
to zostało Co Gogr tylko czekać 🙂

I u Ciebie nie moge sie doczekać kiedy zobaczę twoją kruszynkę i "schrupać" ją wzrokiem 😁 😁 😁

dobrze ,że tylko wzrokiem 😁 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć dziewuszki 🙂 ja mam termin na jutro a moja mała dalej nie chce wyjść..
A torbe spakowałam dopiero wczoraj 😜 co prawda wszystko leżało przyszykowane już od dwóch tygodni 😜
Zaraz jedziemy do lekarza i zobaczymy co tam słychać 🙂 mam nadzieję, że jakieś skurcze w końcu wyjdą 🙂
buziaki 😘

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Cześć dziewuszki 🙂 ja mam termin na jutro a moja mała dalej nie chce wyjść..
A torbe spakowałam dopiero wczoraj 😜 co prawda wszystko leżało przyszykowane już od dwóch tygodni 😜
Zaraz jedziemy do lekarza i zobaczymy co tam słychać 🙂 mam nadzieję, że jakieś skurcze w końcu wyjdą 🙂
buziaki 😘

Trzymam kciuki Pilar 🙂

• Mamusia
Madziulka nie dokarmiam go niczym mam taka produkcje ze nie musze bo mlody sie najada a mi sika z piersi jak z kranu ale nie chce mi odbijac moze to trez byc przyczyna, nosze go po godzine i robie mu lekkie docisnienia i klepie po pleckach a on na 10 karmien beka moze na 3 😞( yhh zalamka normalnie ale ciul jakos trzeba to przetrwac i jeszcze moj wrocil z kroplami a tam jest ze od 1 miesiaca dopiero mozna
ahha pije herbatke z kopru wloskiego z Hippa moze u pomoze

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
magda123 napisał(a):

pilar to lepiej zacznij rodzić bo koniec miesiąca się zbliża 😁 😁 😁

Madzia myślisz, że bym nie chciała już urodzić? ☺️ 😜 Nic nie poradze na to, że małej tam za dobrze i nie chce wyjść ☺️

Pilar na pewno już niebawem będziesz tulić kruszynkę w ramionach 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Madziulka nie dokarmiam go niczym mam taka produkcje ze nie musze bo mlody sie najada a mi sika z piersi jak z kranu ale nie chce mi odbijac moze to trez byc przyczyna, nosze go po godzine i robie mu lekkie docisnienia i klepie po pleckach a on na 10 karmien beka moze na 3 😞( yhh zalamka normalnie ale ciul jakos trzeba to przetrwac i jeszcze moj wrocil z kroplami a tam jest ze od 1 miesiaca dopiero mozna
ahha pije herbatke z kopru wloskiego z Hippa moze u pomoze

Marto nie klep po pleckach bo wieksze gazy są w brzuszku maluszka 😞 Staraj sie masować plecki z dołu do góry taki lekko kolistymi ruchami wtedy powinno mu się odbić 🙂

• Mamusia
ja ide wziac prysznic poki maly spi ta chwile mojemu udalo sie zalatwic opieke na mnie na 2 tyg wiec bedziemy dzialac i walczyc razem z tymi okropnymi wzdeciami 😠
Dzieki myszki za wsparcie buziam goraco a dwupaczkom zycze szybkiego i malo wyczerpujacego porodu 😘 😘

Martuś do skończenia miesiąca już niedaleko 😉 A tymczasem masuj, okłady ciepłe rób, uciskaj brzuszek nóżkami 😉 Dzidzia to szybko polubi - możesz to wkręcić do wieczornego rytuału przy kąpieli 😉
Powiem Ci, że mi Kuba też rzadko bekał;p ja to nawet czasem zapominałam i jak mi po jedzeniu zasnął to odkładałam go spać i już... Ale przy każdej zmianie pieluszki nóziami uciskałam brzuszek, wieczorami zawsze okładałam gorącą pieluszką 😉 No i to masowanie kolistymi ruchami też bardzo pomaga 😉 A potem włączysz herbatkę, kropelki i będzie ok 😉