Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ehhh szkoda naszych nerwow niestey w Polsce jeszcze nikt uczciwie do niczego nie doszedl i tak jak Aga pisze trzeba ciulac panstwo tak jak ono ciula nas 😠 😠 a z tym becikowym to smiech na sali bo co z tego ze dostaniesz ten tysiakjak zaproponuja ci szczepienia kojarzone odplatne ??juz bym woloala zeby zlikwidowali (co zreszta planuja powoli) i zaplacili mi za te szczepienia ktorych koszta sa horrendalne

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewuszki kochane fajnie się gada ale ja muszę uciekac. w mojej kuchni wczoraj wyladowali kosmici 😮 😮 😮 (mąż piekł ciasto ) a mi się tego wczoraj sprzątnać nie chciało ☺️ ☺️ tak wiec musze iść ją do składu i ładu doprowadzić i jakiś obiadzior sklecic. takze ja uciekam a Wy tu sobie jeszcze poplotkujcie 🙂 🙂 🙂 do potem 😘 😘 😘

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ehhh szkoda naszych nerwow niestey w Polsce jeszcze nikt uczciwie do niczego nie doszedl i tak jak Aga pisze trzeba ciulac panstwo tak jak ono ciula nas 😠 😠 a z tym becikowym to smiech na sali bo co z tego ze dostaniesz ten tysiakjak zaproponuja ci szczepienia kojarzone odplatne ??juz bym woloala zeby zlikwidowali (co zreszta planuja powoli) i zaplacili mi za te szczepienia ktorych koszta sa horrendalne

Martusiu tu się z Tobą zgadzam 🙂 Reklamują aby szczepić dzieciaczki na rotawirusa albo na pneumokoki ale koszt tych szczepionek jest kosmiczny 😮 więc tez bym wolała aby zabrali te becikowe i przeznaczyli na szczepionki 🥴

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny od dzisiaj zaczynam pić 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja wale n Pko zrobie maly skok stefczyka a noz sie uda a jak nie to cieple wyrko w celi bedzie czekalo 😁 😁

ta może sie spotkamy 😁przynajmniej zwiedzimy ciekawe miejsca ja izbę wytrzezwien a ty cele od środka 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczyny od dzisiaj zaczynam pić 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja wale n Pko zrobie maly skok stefczyka a noz sie uda a jak nie to cieple wyrko w celi bedzie czekalo 😁 😁

ta może sie spotkamy 😁przynajmniej zwiedzimy ciekawe miejsca ja izbę wytrzezwien a ty cele od środka 😁 😁 😁

WARIATKI 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Jejku a co tu takie pustki 😮

Z rana tak gwarno było a u przez kilka godzin nic nie napisał 🤔

Gocha 2301 to Ci Adrianek nawet na chwile nie da wejść na brzuszek 🤨 Mały terrorysta 😁 😁 😁

Agaboh może w końcu zaczęła rodzić bo tez sie nic nie odezwała 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
Jejku a co tu takie pustki 😮

Z rana tak gwarno było a u przez kilka godzin nic nie napisał 🤔

Gocha 2301 to Ci Adrianek nawet na chwile nie da wejść na brzuszek 🤨 Mały terrorysta 😁 😁 😁

Agaboh może w końcu zaczęła rodzić bo tez sie nic nie odezwała 🙂

hehe nie nie zaczełam niestety 😠 😠 😠

• Mamusia
hej kochane my własnie przezylismy 1 atak kolki straszne to jest 😞 😞 😞mój wymeczony chłopczyk spi a ja mleczko odciagam 🤨my bylismy dzisiaj na kontroli u lekarza malutki ładnie przybiera od wyjscia ze szpitala przybrał 300 gramów 🙂 kochane nie gniewajcie sie ze tak rzadko zagladam ale na prawde nie mam czasu az wstyd ☺️tak to u nas wszystko dobrze malutki zarłoczek cały czas je a matka nie ma nawet kiedy kolacji zjesc 😁dobra buziaczki bo i tak zadnej nie ma 🙂 🙂 🙂
aha pytanie do Marty czy twój Aleks miał po porodzie pobieraną krew i sprawdzaną toksoplazmoze bo mnie dzisiaj przyszło wezwanie ze mam małemu zrobić bo ja miałam robiona tylko raz w ciąży i trochę sie martwie tym 😞