Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
w lodówce przetrzymujesz swoje odciągniete mleko??

taa tylko nie wiem jak dlugo mozna bo w jednych poradnikach pisze 48h w innych 3,4 dni i juz zzglupialam a ja je odciagalam 2 di temu wiec nie wiem czy moge mu je podac czy lepiej nowe sciagnac a to wylac

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
głodek wstanie wypoczęty głodny i od nowa do cyca 😁 😁 😁 te chłopy od początku do kobiecych kształtów ciągną 😁 😁

no dokladnie a moj sie s mieje ze do taty sie wdal bo jak mu wycieram okupkane jajka to jest taki zadowolony heheh

hehee jak każdy chłop lubi jak sie jajkami kobitka zajmuje 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
w lodówce przetrzymujesz swoje odciągniete mleko??

taa tylko nie wiem jak dlugo mozna bo w jednych poradnikach pisze 48h w innych 3,4 dni i juz zzglupialam a ja je odciagalam 2 di temu wiec nie wiem czy moge mu je podac czy lepiej nowe sciagnac a to wylac

ja z tego co pamiętam to bodajże 48 godz. może być w lodówce na dole więc lepiej sobie nowe zciągnij bo już nie pamiętam ☺️

• Mamusia
no takich obaw nie bedzie mial ale za to beda nowe ze zacznie to robic drugi synus 😁 😁 😁 😁 dlatego najpierw do ginka na "przeglad' i po cos antydzieciowego bo narazie jeden urwis mi wystarczy jest tak zajmujacy ze naprawde narazie nie pragne drugiego 🙂
Zreszta jak sie polozna zaraz po "wyjeciu" Aleksa zapytala meza czy przy drugim porodzie tez bedzie chcial byc to ja odpowiedzialam za niego
"Chyba z druga zona" 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
heheheheh odwazniara 😜PP ja jak jeszcze parlam to miedzy skurczami grozilam Alkowi ze jak w koncu wyjdzie to dostanie od mamy klapsa ze tak sie chowal do gory spowrotem a potem jak mi go daly na ramie to mi to przypomnialy a ja ze nieprawde jakas gadaja i ze "mialam pomrocznasc jasna" i wszystkiego sie wyparlam jak zobaczylam jego pikna buziunie 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
hahaha to chcesz męża oddać innej?? no co ty zostaw go sobie 😁

ja znowu jak byłam na cesarce i mnie zszywali to do lekarzy mówilam ,że teraz przydałby się brat 😁 😁

niee nie oddam cos ty 😜 dzielny byl i do konca wytrwal i nawet widzial jak glowka wychodzila bo akurat jednej poloznej braklo na chwile i ta druga co zostala kazala mi oprzec noge o jej brzuch a druga o brzuch meza 🤪 takze dzielny mezczyzna z niego ale jak Alek wyszedl to stal juz za mna i sie wachlowal reka 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
hahaha to chcesz męża oddać innej?? no co ty zostaw go sobie 😁

ja znowu jak byłam na cesarce i mnie zszywali to do lekarzy mówilam ,że teraz przydałby się brat 😁 😁

niee nie oddam cos ty 😜 dzielny byl i do konca wytrwal i nawet widzial jak glowka wychodzila bo akurat jednej poloznej braklo na chwile i ta druga co zostala kazala mi oprzec noge o jej brzuch a druga o brzuch meza 🤪 takze dzielny mezczyzna z niego ale jak Alek wyszedl to stal juz za mna i sie wachlowal reka 😁 😁 😁 😁

wachlował ręką ,żeby sie nie popłakał 😁 😁 😁 z radości
ale dzielnego masz męża mało kiedy są tacy 🙂

• Mamusia
spadam madziula bo musze sie prysznicnac, pozmywac i zaczac zbierac na to wazenie a mlody pewnie niedlugo sie obudzi
Tatus juz sie chyba wyspal wystarczajaco i podrzucilam mu Alka w wozku do pokoju 😁 😁 a co przeciez musze skore wyszorowac i zrobic na bostwo w koncu od porodu jakis 4 raz wychodze do ludzi 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ojj Gosiu wspolczuje ze musicie tez to przechodzic pierdzielona kolka z czego to cholerstwo sie bierze 😠 😠 buziaki dla Adrianka
MAdzia ide sie szorowac coby jakis mlody lekarz byl na wazeniu 😁 😁 😁

kurczę nie spytałam cię ty się tak szorujesz bo będziesz ty ważona czy Alek?? 😁 😁 😁

• Mamusia
Nie wiem Madziu, najwyżej będę mieć super wysprzątane mieszkanie i mój nie będzie musiał aż tak sprzątać jak będę w szpitalu 🙂
Ciepła kąpiel, seksik i te inne rzeczy na mnie nie działają to może to pomoże 😜 tak strasznie nie chce mi się jechać do lekarza jutro że szok 😮