Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ale ja u Miłoszka widze włoski tylko blondynek malutki a nasze czarnuchy 😁ale jaką my zgagę miałysmy 🤪ja ide pod prysznic póki młody śpi ale wróce 🙂

KURDE A MNIE ZGAGA CHCIALA ZJEŚC 😁 😁

Gosiu,moj kolek nie ma.Niestety juz karmie samą butlą,bo to co dostaje z cyca,to tylko może zgasić maleńkie pragnienie 😞

• Mamusia
hej dziewczyny bardzo prosimy wraz zmoja coreczka o glosiki bardzo nam na nich zalezy a tak naprawde trzeba niewiele pod zdjeciem znajduje sie obrazek z literka ktory trzeba tylko przepisac i gotowe link do stronki znajduje sie w moim suwaczku na dole bardzo dziekujemy za wszystkie oddane glosy na nas pozdrawiamy mama wrzesien 2010

• Mamusia
Witam 🙂

Jak kochane mamusie się czujecie ?

My odstawiamy cyca ale nie jest źle 🙂 Najgorsze są nocki bo jego główka odwraca się w stronę cysia i to mnie najbardziej boli 😞

Napisałam tutaj aby podtrzymać Wasz wątek aby nie spadł na drugą stronę i nie musiały szukać 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej mamuski jak tam dzionek?? u mnie masakra Alek tak marudzi od 8 rano ze szok teraz trzymalam go chyba z pol godz i zasnal ciekawe tylko na jak dlugoyhh on robi wszystko zeby mama nie musiala sprzatac heheh gdyby tylko nie plakal inie zawodzil jak biedne dziecko przy tym to by bylo spoko 😜