Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Aga no to gratulacje 😁 😁 😁 😁 😁 😁 będziesz bawić siostrzeńca

No bawic to nie wiem czy będe bo mieszka 100km ode mnie 😞 Ale juz nie moge sie doczekać kiedy go zobaczę 😁 😁 😁 😁

A i dziekuje za gratulacje 😘 😘 😘 😘 Ale należą sie mojej siostrze 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
aga to trochę siostra czekała na swojego uparciuszka 😁 i się doczekała a jak się czują??

Madziu siostra i maluszek (Cyprian 🤢) czuja sie dobrze 🙂

Moja siostra jak mi opisywała poród to kurcze tylko pozazdrościć bo miała bardzo zbliżony do Gosi2301 bo szybki 😁 😁
Siora od poniedziałku leżała na patologii ciąży bo kazali jej tak przyjść 🙂 Wczoraj mówiła że ja brzuch boli ale nie mocno bo co wieczór miała takie pobolewania jak na okres więc połozyła sie spać 🙂
Ale w nocy po godzinie 1 obudziła sie ze skurczami ale tez ja nie bolały aż tak mocno 🙂 Pomyślała sobie a spakuje to co mam i pójde na oddział porodowy 😁 Na same dzień dobry dostała zjeby że sama zeszła na dół bo porodówkę bo była 2 pietra niżej 🤢 Ale wzięli ja i zbadali i faktycznie akcja sie rozpoczęła 😁 😁 😁 i tak o 4:20 urodziła klocka 🙂
Wczoraj nawet ordynator powiedział że będą je wywoływać poród i może z tych emocji sama zaczęła rodzić 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
hmmm Cyprian powiadasz 😉 dobrze ,że jej szybko poszło bo takiego gigantycznego klocka urodzić to nie lada wyczyn 😁 😁 przekaż jej moje gratulacje 🙂

Oki przekażę 🙂 ale widzę że imię też Cie z lekka skrzywiło 😁 😁 😁 😁 😁
Ja jej powiedziałam w prost że imie jest okropne 🤢 ☺️ ☺️ ale to ich wybór 😮 🙃

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
magda123 napisał(a):
hmmm Cyprian powiadasz 😉 dobrze ,że jej szybko poszło bo takiego gigantycznego klocka urodzić to nie lada wyczyn 😁 😁 przekaż jej moje gratulacje 🙂

wiesz każdy wybiera imię takie jak mu sie podoba 🙂a nam wcale nie musi 😁 ale lepszy Cyprian niż Cedrik 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
magda123 napisał(a):

wiesz każdy wybiera imię takie jak mu sie podoba 🙂a nam wcale nie musi 😁 ale lepszy Cyprian niż Cedrik 😁 😁

Nie no jasne i wiem o co Ci chodzi 😁 😁 😁 😁 Ale wiesz co jest tyle ślicznych imion a on wybrali takie że mało co da się je zdrobnić a nawet w ogóle 🤢

• Mamusia
magda123 napisał(a):
wiesz co on jest taki jak moja Adziulka zje i śpi 3 godz. potem się budzi 🙂 je śpi sra i tak w kółko 🙂 dzisiaj byłam na zdjęciu szwów ,zjadłam pierogi z truskawką i zobaczymy czy na młodym się nie odbije mam nadzieję 🙂

to super Madziulka 😘 😘 😘a mój ma problemy ze sraniem robi raz na 3 dni i dlatego Go ten brzuszek tak męczy 😞teraz tez długo juz spi pewnie bedzie siedział do 12 a ja o 6 wstac musze 😠

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
magda123 napisał(a):
miałaś racje mówiąc ,że Kamilki to grzeczne chłopaki 😁 a Adriankowi przejdą te głupie kolki 🙂

A co do Kamilów i grzecznych chłopców to owszem jak są maleńkie ale jaki już duzi to raczej nie bardzo 🤢 😁

e Aga mój dalej jest na razie grzeczny zobaczymy jak długo szczęśliwa ciociu 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
hehehe nie narzekajmy bo grzecznych mamy synusiów 🙂kurde a mój spi i śpi cholera w nocy spać nie będzie a stary na wyjeździe więc łazić będę a rano do szkoły to chyba krasnoludki wstaną bo ja nie 😮

Gosiu wiem o czym mówisz bo mojemu w styczniu tez skończył sie urlop który wziął jak Bartka rodziłam i na święta wziął 😉Tez musiałam Kamila do zerówki odprowadzac a do tego jeszcze te śniegi były 🤢 więc wyobraź sobie jak wózek pchałam 🤢