Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

I jak ta zabawka? sprawdza się?

A czemu Marta nie kupujecie wcześniej? Ja odrazu po szczepieniu biorę receptę na następne, wykupuję i zawożę do ośrodka żeby mi przechowali 😉

• Mamusia
nie wiem czemu tak ta lekarka wogole ma troche swoj maly dziwny swiat 😁 ale faktycznie tak jak goska gada zapytam o ta recepte z wyprzedzeniem jak bede 15 z malym na szczepieniu
ja spadam bo to lotrzysko sie w nocy wyspalo i teraz martudzi i raczki i raczki kuzwa do pozniej buziaki

• Mamusia
Hej babulce 😉 mam do was pytanko jak skutecznie pozbyc sie kataru u maluszka? bo lekarz kazał mi roztworem z soli fizjologicznej a pozniej odsysac tym smiesznym urządzeniem ale to nic nie daje;/ bo za chwile znow ma noske zawalony,
goraczki nie ma ale ten zakatarzony nosek mnie przeraza w sumie od samego poczatku ma katarek nawet w szpitalu noskiem pociagał... oczywiscie lekarze nic nie wiedza dlatego pytam sie was moze któras wie jak sobie z tym poradzic?

Jula jak najczęściej psikaj wodą morską (polecam sterimar baby) i odciągaj katarek jak najrzadziej -dopiero jak zauważysz, że małemu trudno oddychać. polecam odciągacz podłączany do odkurzacza "katarek" - szybko i dokładnie 😉
Im częściej odciągasz tym więcej śluzu się produkuje - jak z laktacją;p powodzenia 😘 i zdrówka duuużo 😉