Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

heej.. u nas chujnia z patatajnią 😞
musze jutro jechać do Kielc i mam problem.. bo nie mam kogo dokoptować teściowej, żeby nie musiała sama z chłopcami zostać.. najlepiej to bym nigdzie nie jechała..

• Mamusia
sweety napisał(a):
hehehe
nie to dla osob ktore strasznie mnie znienawidzily jak zaszlam w ciaze chodzi mi o poprzednia prace i jaja sobie z nich robimy

eeeeeeeeeee to ja już wszystkim tu wpisałam na forum nowinę a ty takiego psikusa zrobiłaś 😞 nie ładnie teraz wyszłam na plotkare 😁 😁

magda123 napisał(a):
uuuu a nikt nie może zostać??brat siostra jak nie to faktycznie problem

mama wymyśliła, że Kubę przywiozę do niej i nie dociera do niej, że mały ma antybiotyk i nie ma mowy o wychodzeniu z domu więc wymyśla tysiąc powodów czemu jedna siorka nie może przyjechać... nawet stwierdziła, że u nas jest za ciepło i dlatego młoda choruje! ha - ciekawe... a druga - łaski mi nie robi. Nie będę się prosić ale niech ona też więcej do mnie po nic ręki nie wyciąga.. a brat w pracy.. i w ten sposób ja jestem w dupie 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
uuuu a nikt nie może zostać??brat siostra jak nie to faktycznie problem

mama wymyśliła, że Kubę przywiozę do niej i nie dociera do niej, że mały ma antybiotyk i nie ma mowy o wychodzeniu z domu więc wymyśla tysiąc powodów czemu jedna siorka nie może przyjechać... nawet stwierdziła, że u nas jest za ciepło i dlatego młoda choruje! ha - ciekawe... a druga - łaski mi nie robi. Nie będę się prosić ale niech ona też więcej do mnie po nic ręki nie wyciąga.. a brat w pracy.. i w ten sposób ja jestem w dupie 😞

wiesz co mój też jest na antybiotyku a wczoraj pojechałam do moich 🙂 i powiem ,że lepiej jak z nim wyszłam od razu inny chłopak 🙂 ale to fakt jak ktoś wymyśla 100 powodów to nie zbyt jest miłe zwłaszcza jak robi to własna matka

• Mamusia
tak sie wlasnie nad ta kawka zastanawiam bo mlody i tak ma kolki nawet jak jej nie pije :/
U nas spoko nocka fajna a rano oobudzily mnie okrzyki mlodego wlaczylam mu pilotem (z lozka zeby mnie nie widzial) karuzele i sie bawil w lozeczku ponad pol godz a potem glodomorra przez niego przemowila 😜
A teraz lezy w lezaczku i dalej bawi sie sam 🙂