Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej babolki mam super wiadomość w końcu mój pójdzie do pracy, mój tata załatwił mu u mnie w rodzinnym mieście robotę w urzędzie super naprawdę bardzo się cieszę 🙂 A mój łobuziaczek wczoraj miał miesięczne urodzinki hihi i dostał taką wypasioną krówkę na biegunach i wywrotkę do piaskownicy z wyposazeniem ale sie cieszył jakby wiedział do czego to wszystko służy 🙂

ale zeby pięknie nie było to w sobotę po prostu przezyłam horrr i nerwicówke 😞
Aleks z zamiłowaniem teraz obraca się z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki, w sobotę mój położył go na środku rozłożonej kanapy i w momęcie w którym się do mnie odwrócił usłyszeliśmy tylko "plac" i ryk w niebogłosy. Nim zdąrzyłam się zorientowac o co chodzi Aleks leżał już na podłodze. Musiał obrócic się z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki a ze mu miejsca zabrakło to prawdpodobnie się zsuną ale i tak zsunieccie z 50 cm to strach. Myślałam że zarycze sie na śmierc wyglądałam poprpstu jak histeryczka. Chyba pół godziny wyliśmy razem w trójke nosząc małego pozniej pojechaliśmy do szpitala zeby zobaczyc czy wszystko w porzadku niby wszystko z zewnątzr ok ale kto wiedział czy nie ma zadnych złaman. Ja oczywisnie najgorsze scenariusze juz tworzyłąm w tym dłupim łbie i sama sie nakrecałam . W szpitalu skierowali nas do chirurga dziecięcego no i chirurg obejrzała go i skierowała na rentgena czaszki na szczęście główka była cała i reszta ciałka tez tylko małego siniaczka nabił sobie. Dziękuje bogu że nic się nie stało bo prawdopodobnie wylądowałabym w psychiatryku. Już nnigdy wiecej nie poloze go na żadną kanape. Teraz nikt z nas nie spuszcza go z oka a jesli juz to zmieniamy się bo stach zostawiac go samego. Normalnie wszystko w ułamku sekundy 😞 😞 😞 jak sobie pomysle ze gdyby to przydarzyło sie kilka miesiecy wczesniej i moglby tego nie przezyc to az ryczec mi sie ciagle chce.. nie zycze wam takich wrażen.. nic miłego.

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jula mój to samo robi...
tylko się turla.. i też boję się odejść.. jak już go muszę zostawić na chwilkę to kładę na podłodze..
bo mały włos a ostatnio by mi ze stołu spadł:/
co najlepsze stałam koło niego tylko witaminkę c kapkałam mu na łyżeczkę i on w tym momencie "bach" i w ostatniej chwili go złapałam..
całe szczęście, że się Alkowi nic nie stało!

• Mamusia
no naprawde dziękowac bogu
normalnie w ułamku sekundy to się stało, jak do tej pory mate kładliśmy mu na łóżku tak teraz i wyłącznie na podłogę bo aż strach.
dobrze ze Matiego złapałaś bo ze stołu to jeszcze wyżej i aż stach noramlnie pomyslec.. w szpitalu nam własnie mówili ze czasem matka odwróci sie tylko po pampersa a dziecko już leży na podłodze normalnie aż strach się bac co te nasze szkraby moga wywinąc a to dopiero początek ehh

No niestety.. ja tylko czekam teraz aż Matik będzie taki jak Kuba 🙂
łatwiej się będzie żyło:P

co tam laseczki? ja się męczę z licencjatem 😞
już mi się mózg lasuje i chyba skończę na dziś...

gosia2301 napisał(a):
a moj juz siedziec nie chce robi przewrót na brzuch turla sie i próbuje odpychac 😲

hehe Matiszka to samo 😁 dzisiaj zaczynał dupcię podnosić jak Magdy Kamil:P

jaki kolor?
no właśnie chyba kończę.. pójdę się położyć albo cuś a jutro pełna mobilizacja.. chociaż w cuda nie wierzę.. pewnie się nie wyrobię na pierwszy termin i tyle..

• Mamusia
moj też juz probuje sie odpychac, jak na brzuszku lezy to jak dzdzownica do przodu pełza hihi tylko dobrze jeszcze nie siedzi i boje sie go na dluzej zostawiac bez asekuracji zeby nie pierdykął czasem hehe no i nauczył sie ostatnio jak sadzam go na nogę to tak odpycha się jakby się bujał na biegunach hehe i co najśmieszniejsze pomału zaczyna sprężynowac na nóżkach

• Mamusia
gosia ja licencjata odpusciłam sobie narazie teraz zaliczenia od dziś mi sie zaczeły i masakra yhh a ugadałam się z promotorką i albo bede sie bronic w lipcu albo we wrześniu. został mi 3 rozdział do napisania a ksiązek w bibliotekach brak;/

• Mamusia
no dokłądnie nawet nie masz pojęcia jak się cieszę 🙂 teraz tylko troche pomęczyc sie i pomieszkac z rodzicami puki czegos nie znajdziemy albo odkładac na cos poważniejszego 🙂 a jak tam Adrianke? no i wszystkiego naj najlepszego na jego kolejne miesięczne urodzinki 🙂