Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moje dziecie o diwo jak zasnelo juz ak porzadnie po 22 to obudzil sie tylko o 1 wstalam do niego potem o 3 wstal moj i mial pecha bo Aleksowi ise na chwile gadki wzielo hehe i potem juz po 7 jeczal ze chce wylezc z tego lozeczka hehe
to cud w porownaniu z ost tygodniami gdzie budzil sie co godzine co pol roznie

• Mamusia
hmmm a ja mojego uczę spać na plecach i spał w nocy całe 2 godz 😁 potem go nakarmiłam i położyłam na brzuchu więc wstał nie wiem o której bo go wzięłam do siebie i spaliśmy razem tzn. on przy cycku 😁 i się przebudziłam nie wiem o której i go wyrzuciłam z mojego łóżka do jego 😁 😁 😁 😁i spałam do rana tzn. do 6:50 na karmienie

• Mamusia
magda123 napisał(a):
hmmm a ja mojego uczę spać na plecach i spał w nocy całe 2 godz 😁 potem go nakarmiłam i położyłam na brzuchu więc wstał nie wiem o której bo go wzięłam do siebie i spaliśmy razem tzn. on przy cycku 😁 i się przebudziłam nie wiem o której i go wyrzuciłam z mojego łóżka do jego 😁 😁 😁 😁i spałam do rana tzn. do 6:50 na karmienie

no to tez masz strasznie ciekawie U nas juz si skonczylo spanie przy cycu choc ciezko bylo go oduczyc ale zdecydowalam sie na diete a on za duzo jadl wiec cycek won 😁