Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
ok brr ja tam jjuz wole nie wspominac tego bolu 🙂 tylko 19:55 jak Alus wyskoczyl hehhe ide ogladac film na dvd jakis bo przez ten wiatr wcielo nam tv :/ do pozniej buziole 🙂

co wy tam wichury macie ????
u nas wiosna pelna para 🙂

• Mamusia
NO cześć mamuchy,znow żadnej nie ma ale cóż...
Marto...też mi smutno,ze nie moge na Ciebie i inne SZPROTKI trafić,mam nadzieje,ze kiedyś tak sie stanie.Niestety nasze dzieci już w brzuszkach nie są i nie możemy sie zgrać.Brakuje mi tego naszego glupkowatego gadania wieczorami jak nie raz do łez sie śmialam,a brzusio bolał z chichotów.
W marcu" :" mialyśmy sie spotkać.Ty obiecalaś rosołek,a Gosia serniczek.Tego to Wam nie podaruje.Kiedyś bedziecie musiały zaserwowac 🙂
Miłosz ładnie siedzi,ząbka niestey nie ma choć dawał mi w kość,teraz sie uspokoił i jest kochany.Taakkkk Marto pierwszy PAZDZIERNIKOWY dzidziuś skończył pol roczku,no i już nastepne go gonią.Czas leci.Milo,że Was poznałam

Sto lat Alek!!! 😘 😘 😘

ale ten czas zapier-papier 🙂
Marta zdj na agu potem sobie obejrzę:P a mi gdzieś suwaczek z agu się zgubił:P muszę odszukać 😁

co tam?
ja się nażarłam wszystkim co było można z bratem i idę prasować bo dzieci śpią..
a zapomniałabym.. najważniejsze - nie mam nawet 1 zł w portfelu a przede mną chrzcinowe zakupy 🤢 super...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Sto lat Alek!!! 😘 😘 😘

ale ten czas zapier-papier 🙂
Marta zdj na agu potem sobie obejrzę:P a mi gdzieś suwaczek z agu się zgubił:P muszę odszukać 😁

co tam?
ja się nażarłam wszystkim co było można z bratem i idę prasować bo dzieci śpią..
a zapomniałabym.. najważniejsze - nie mam nawet 1 zł w portfelu a przede mną chrzcinowe zakupy 🤢 super...

ja myślę ,że ci reszta jeszcze zostanie z tej 1 zł. 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ej laski tekst mojego sprzed chwili(bo mi glupia kapusta czerwona wyszla niesmaczna)
cyt"MYSMY SIE DOBRALI TY NIEBARDZO KUCHARZYSZ A JA NIEWYBREDNY JESTEM"
noz k... ja mu dam kotleciki, zupki i inne ehhh wiem ze nie mial nic zlkgo na mysli ale sie normalnie wkurzylam

czyli niezbyt dobrze kucharzysz? przecież wiedział co brał 😁 😁 😁

Marta u nas nie ma wypłaty 10...
mój tak bierze kasę ze sklepu jak bierze:/ skomplikowana sprawa.. a teraz zamiast brać to dokłada...
ja pod koniec m-ca dostanę za 15 dni macierzyńskiego.. no i czekam na stypendium bo inaczej krucho będzie :/

A co do kucharzenia;p trzeba było powiedzieć swojemu, że przecież dobra świnia wszystko zje :P:P hehe