Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ale jak wiesz ze w wakacje to znaczy ze cos wiesz 🙂
no to wiem i wiem jeszcze ze lece spac bo na ryj padam a jutro szkoła dziekuje za towarzystwo i słowa otuchy buziam strasznie i dobrej nocki 😘 😘 😘

A zapomniałam Alus mnóstwo buzioli z okazji skonczenia 8 miesiaca 😘 😘 😘
kuwa ostatnio zapomniałam o Alku Kamilku Nicku i Mateuszku Wam tez spóżnione ale szczere buziaki od zakreconej cioci Goski.
a Gogr na gg to ja Ci zyczenia wysłałam a sie nie podpisałam taki czub ze mnie 😁

• Mamusia
Gosia nie martw się 😘 dasz radę Ty silna kobieta jesteś już nas o tym nie raz przekonałaś, kurcze tak mnie nastraszyłaś tym kleszczem ze sama jutro mojego Aleksisa obejrzę bo my po parkach latamy i teraz aż strach jak on tyle co Aduś tych kudełków ma... ajajaj się narobiło ale na pewno wszystko pogodzisz i będzie dobrze 😘 😘

• Mamusia
Hej laseczki
goska bedzie okej ale kurde kleszcz skad jak dziecko w czapce caly czas? ehh chwila moment i juz jakies pierdulstwo sie przypaleta wrrr 😠 😠
Buziaki gorace dla Aduska na 8 miesiac 🙂 😘 😘 😘 😘 😘Rosnij duzy kochanie 🙂
A my o 22 mielismy symfonie w wykonaniu ALka ryczal przez pol h z przerwami na minutowy sen podejrzelam zabki wiec chcialam mu czopka da ccoby sie nie meczyl i dwie proby skonczyly sie dwoma sraczkami w koncu przed 23 zasnal bidulek moj kochany a dzis rano co??? gorna lewa jedynka prawie wybita juz jest jeden bialy punkcik wiec za chwile wyjdzie kielek 🙂))) 🤪

• Mamusia
kurde moj taki marudny ze szok 😮ocipiec mozna ehhh bidne te nasze dzieci z tymi zabolami
dzis znow szukalam pol godz jego smoczka zawsze tki go gdzies zakamufluje ze normalnie kaplica 😁
Ostatnio byl pod lozeczkiem na srodku nie wiem jak on to zrobil jak siedzial w lozeczku a przeciez spod stelaza do podlogi tylko pare cm jest eheh a dzis normalnie jak jest bok lozeczkaq to wcisnal go na krawedz tego kregoslupa cojest pod materacem a ja pol godz szukalam wszedzie nawet w szafkach na ubranka heeh

• Mamusia
mi sie skonczyla i kawa i linea dajcie lyka bo mi sie nie chce isc robic kolejnej 😁
Ja jakbym miala 5 to bym dopiero cipielca dostala jakbym wszystkich szukac miaal tak sie skupiam na tym jednym i styka 😁 a zreszta powoli probuje go odzwyczajac ale teraz jak mu ta lewa gorna sie przebija i dwa na dole juz widze wybrzuszone to raczej dam sobie narazie spokoj bo smok bardzo pomaga mojemu malemu jak go bola dziaselka

Mortishia24 napisał(a):
mi sie skonczyla i kawa i linea dajcie lyka bo mi sie nie chce isc robic kolejnej 😁
Ja jakbym miala 5 to bym dopiero cipielca dostala jakbym wszystkich szukac miaal tak sie skupiam na tym jednym i styka 😁 a zreszta powoli probuje go odzwyczajac ale teraz jak mu ta lewa gorna sie przebija i dwa na dole juz widze wybrzuszone to raczej dam sobie narazie spokoj bo smok bardzo pomaga mojemu malemu jak go bola dziaselka

ja tez chce go oduczac po malu jeszcze troche poczekam z tymi zabkami a potem zaczniemy

Mortishia24 napisał(a):
no to moj tak samo przez dzien prawie wogole tylko wlasnie jak jest spiacy a walczy ze snem tak jak teraz o 9 albo na wieczor jak wypije mleko i ma isc spac a mu sie wariacje wlaczaja ale potem jak zasypoia to mu go wyciagam 😜

moj go zagryzie i nie da rady wyciagna zawsze czekam az sam go wypluje
a teraz mu7 sama daje smoka bo on mi zaczyna zgrzytac zebolami mam nadzieje ze mu to minie