Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A w ogóle to wiecie ile się strachu dzisiaj najadłam.. 😞 Kuba włożył do buzi piłeczkę do ping-ponga... i ledwo udało mi się ją wyjąć... Masakra:/
nie dam się mu już nią bawić.. może pomarzyć:/

o kuźwa ja to bym chyba się zesrała ze strachu

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde a moje chlopaki zasneli zaraz po moim i Alka powrocie i spia do teraz i nie wiem czy mu przygotowac mleko czy bedzie juz spal do rana ale on jadl ost raz po 15 wiec nie wiem 🤔
chyba jak raz mleka na noc nie dost to mu ise krzywda nie stanie i tak dobrze wyglada 😜 😁
Kurde spacr udany tylko caly wozio zasrany a faceci jak to faceci olali sprawe poszli spac a ja dopiero skonczylam ogarniac dom 😎
Gogr ja pikole wymyslil z ta pileczka ehh mysle ze spokojnie mozesz mu ja teraz dac bo watpie ze drugi raz ja wlozy ale pewnie strachu co nie miara bidnyy
mojemu juz widac kielki i jest ten zalazek no i te jego sraki wiec napewno na dniach gorna jedynka wylezie i dolna 3

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Marta jak tam zasrany wózek 😁 😁 😁 wyprałaś już czy jeszcze nie wiesz za co sie zabrać

heheh wycyszczony srodek wyciagniety i wyprany spodenki ibodziaki to samo hehehe mowie ci mysmy ryly z tego mojego miska coz on wymyslil a on na koniec sie chichral bo widzial ze my sie smiejemy to ten tez bana na buzi 😜 😁
ehhh sraluszek maly

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Marta twój nie jadł od 15?
mój by w życiu tyle nie wytrzymał ja się z daniem 5 min. spóźnie a on już mnie opier papier po swojemu 😁

moj tez zawsze je o stalych porach ale czasem may posliz nawet godzine a dzis nie mam pojecia jeszzce ta sraczka teraz spi wiec bezsensem jest go budzic na mleko chyba kiedys zasnal o 18 i tez bez mleka do rana do 6 ale od 15 nigdy 🤨
AAA i spi na boku jak nigdy 🤔