Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
o kurcze jak zgrzyta tak ociera nimi o siebie?? yhhh chyba nieprzyjemnie to brzmi co??
moj jeszzce nie ma czym o co zgrzytac mam nadzijeje ze mu ta jedynka podrosnie to nie wpadnie na taki pomysl 😜
Goska juz niedlugo zobaczysz nawet nie zauwazysz kiedy 🙂

to jest tragiczne az ciary ida dlatego sama mu wpycham tego smoka yhmnnn...mam nadzieje ze mu to mine bo inaczej ocip......

gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
przyjdzie i na was kolej
kiedys na pewno ale wasze maluchy mają po kilka a moj nic 🥴

ejjj... mój też bez zębów i nie beczę. Będą miały urosnąć to urosną:P

Mortishia24 napisał(a):

Ja jakbym miala 5 to bym dopiero cipielca dostala jakbym wszystkich szukac miaal tak sie skupiam na tym jednym i styka 😁

Racja:P ja miałam kilka to non stop na wkurwie bo żadnego ciuma nie było;p A jak nam został jeden to jest ok 😁 pilnujemy jednego i nie ginie nam 😁
A Matik nie potrzebuje już ciumka tak dużo jak na początku 🙂

• Mamusia
GOGR Gosiaczku NAJPIĘKNIEJSZE ZYCZONKA URODZINOWE,spelnienia marzeń,zdrówka,pociechy ze swoich FACETÓW i udanych ZABIEGÓW upiększających.Myśle,ze Tylko dopieszczą Twoją urodę.Buziaki.

Dzieki kochane za wyrazy 😁 😁 współczucia.ŻRę tablety ,wpycham czopki,bo zastrzykow cholernie sie boje i jest troche lepiej.Do końca lipca sie wykuruje hehe

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
kurde a moj wstał caly w kropki 😞lekarza dzisiaj nie ma i chyba podjade do lekarza do szpitala ma pełno na buzi szyi plecach i brzuchu małe najpierw były rozowe teraz czerwone 😞

aa moze to rózyczka Gosiu??

kurde nie wiem maludziu kurwa kleszcz rózyczka i co jeszcze mu sie przyplata 😠 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
kurde a moj wstał caly w kropki 😞lekarza dzisiaj nie ma i chyba podjade do lekarza do szpitala ma pełno na buzi szyi plecach i brzuchu małe najpierw były rozowe teraz czerwone 😞

kurde nie wiem maludziu kurwa kleszcz rózyczka i co jeszcze mu sie przyplata 😠 😞 😞 😞 😞

nasze dzieci maja miec dopiero szczepienia przeciw różyczce,a to pechozol.Jak nie urok to zmartwienie

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

nasze dzieci maja miec dopiero szczepienia przeciw różyczce,a to pechozol.Jak nie urok to zmartwienie

wczoraj miał kleszcza w głowie 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ospa to na pewno nie jest bo to nie bąble lekarz dzis nie przyjmuje musimy podjechac na izbe przyjec kurwa kurwa kurwa 😞 😞 😞 😞 Admin wybacz jak to czytasz ☺️

mowie Ci,ze lepiej jak dziecko przechodzi im jest mniejsze,czy rożyczka czy ospa.Moje dzieci mialy jkak byly malutkie ,a od nich zarazil sie ospą tata.To byla dopiero jazda,ja to moglam kurwo......