Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
wrocilismy ze szpitala mały miał trzydniówke 😠 😠 😠

to chyba dobrze?
znaczy, że okazało się tylko trzydniówką... U mnie Kuba nie miał do tej pory.. ciekawe jak Matik. ale jak czytam ile stresów przy tym.. ehhh

Co tam? 🙂

Madzia 😘 😘 😘 dasz radę! 🙂 już bliżej niż dalej 🙂
Chyba Ci już pisałam - Kubie od prawie 3 tyg czuć pod dziąsłem i widać prawą dolną trójkę a nadal się nie przebiła... cierpliwości...

Nie mam czasu siedzieć z nim w łóżeczku ☺️ ☺️ ☺️ na chwilkę tylko poćwiczymy kilka razy dziennie.. przy Kubie się nie da bo on chce do Matika włazić.
Masakra.. ale przecież i tak się musi nauczyć w końcu 🙂

A tak.. zapomniałam o kleszczu... ☺️

Mój ostatnio się zraził do wstawania bo jak wstawał to stracił równowagę i było bam.. a mnie przy tym nie było i jak weszłam do pokoju to klęczał oparty buźką o szczebelki i wrzeszczał...
więc jakby znowu zaczynamy powoli i ostrożnie 🙂

• Mamusia
hej laseczki kochane 🙂:***
My po dluugim spacerku od 13:30 do po 18 🤪 fajowo bylo maly zjadl "na miescie" hehe tylko glupia matka pamperki zostawila w drugiej torbie i dobrze ze dziewczyny (ania Izabneta) mialy na ratunek i pamperki i chustki nawilzajace bo m ise skonczyly akurat 😮 😠 maly caly wozek zasral 🤢 😮 przebieralam go na szczescier miaalm zapaspowa koszulke ale smiechu potem mialysmyu co niemiara no i dobre miejse wybral bo zaciszne alejki a nie gdzies w tlocznej galerii heheehe
AAA i bylam w UM i nalezy nam sie dofinansowanie do czynszu 🙂)) tylko chata musi byc na nas przepisana a jak narazie jeszcze nie jest wiec cos bedziemy musieli z tym zadzialac coprawda to 200 zl ale dla mnie to duzo 😉

Marta zawalczcie! 🙂200 zł na ulicy nie znajdziesz...
i fajnie, że spacerek udany! 🙂
Ja dzisiaj wymęczona jak w ten czas.. pogoda kijowa, Kubul męczący 😞
myślałam, że poklikam z Wami ale nikogo nie ma to idę się przebrać i poćwiczę wcześniej niż zwykle 😉 może potem będziecie 😘

A w ogóle to wiecie ile się strachu dzisiaj najadłam.. 😞 Kuba włożył do buzi piłeczkę do ping-ponga... i ledwo udało mi się ją wyjąć... Masakra:/
nie dam się mu już nią bawić.. może pomarzyć:/