Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oj Gocha to powodzenia w zalatwianiu mam nadzieje ze ci sie uda bo wiem na przykladzie mojej cioci w spiaczce ze uzyskac pielegniarke srodowiskowa za darmo nie jest latwo ale sie da i trzeba rzadac jak sie nalezy tymbardziej w takiej trudnej sytuacji jak u twojego tatulka bede wysylala wam pozytywne emocje jak tylko potrafie i sciagac myslami czarne chmurki 😘 😘 ☺️
MAdziu jak ja wygram to Ci piekny domek z ogrodkiem postawie i nawet basen dorzuce ooo 🙂 i seksi bikini na juz nie kwazimodowe cycuszki hehehehe

martula fajny ten stoj ale ja wole jasniejsze kolory w tamtym jest ciemny fiolet z moja biala skora wygladalabym jakby ktos mi wpie............hihihi

• Mamusia
hej babki co robic moj mały ma 39 stopni gorączki
od wczoraj gorączkuje ale dotej pory miał max 38 a teraz 39 dzis byłam u lekarza przepisał leki na obniżenie ale podałam mu jakis czas temu na zbicie nurofen i znów zmierzyłam temperaturke i nie spadła boje sie bo nie wiem czy czekac czy jechac do szpitala... poradzcie cos jak jestescie ktoras

• Mamusia
jula napisał(a):
hej babki co robic moj mały ma 39 stopni gorączki
od wczoraj gorączkuje ale dotej pory miał max 38 a teraz 39 dzis byłam u lekarza przepisał leki na obniżenie ale podałam mu jakis czas temu na zbicie nurofen i znów zmierzyłam temperaturke i nie spadła boje sie bo nie wiem czy czekac czy jechac do szpitala... poradzcie cos jak jestescie ktoras

jula pewnie aleks ma trzydniówkę więc nie jedź do szpitala jeszcze jutro będzie miał taką temperature i na koniec wysypka 🙂dawaj mu tylko co 6 godz. lek na spedzenie gorączki

• Mamusia
Madziu mam nadzieje, że masz rację, bo aż mi się płakać chce jak tak patrze się na niego cały bladziutki i spać mu nawet ciężko 😞 dziękuje za radę 😘 zobaczymy jak jutro będzie.. oby było lepiej dobrej nocki

• Mamusia
jula napisał(a):
Madziu mam nadzieje, że masz rację, bo aż mi się płakać chce jak tak patrze się na niego cały bladziutki i spać mu nawet ciężko 😞 dziękuje za radę 😘 zobaczymy jak jutro będzie.. oby było lepiej dobrej nocki

będzie dobrze zobaczysz tylko mu dawaj coś na gorączkę 🙂 i napisz jutro koniecznie jak się Aleks czuje

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hej laseczki 😘
Jula i jak tam Alus?? Mam nadzieje ze to "tylko" ta trzydniowka az sie boje bo moj maly tego nie mial
Madzia kamis przechodzil trzydniowke? AA i dowiedzialas sie moze o co chodzi Gosce z tym kontem a raczej ejgo brakiem??

mój nie miał trzydniówki 🙂 A ja sie nie dowiadywałam czemu usunęła konto
mam nadzieje ,że jeszcze się zaloguje i bedzie z nami klikać 😉 i napisze czemu usunęła się z tąd i na mamuśkach

• Mamusia
no to tą burzę do mnie wysłałaś 😠 niedobra ty 😁
chyba słońce się przebije
Marta jak cały dzień jesteś z młodym na dworze to co mu dajesz do jedzenia?
bo mleko bierzesz ze sobą? pisz mi tu bo my na cały dzień do Opola jedziemy

• Mamusia
nie biore mu mleka bo on teraz dostaje juz mleczko rano jak wstanie i na noc 😜 🙂 biore mu serek danonek na obiadek wracamy do domu ale ty mozesz wziac sloiczek 🙂 jak was nie bedzie po obiadku dostaje deserek za jakas godz, dwie i w miedzy czasie chruie albo kawalek jablka albo marchewke, chjrupki kukurydziane i biszkopciki czasem zwykle czasem te lubisie 🙂

magda123 napisał(a):
aha to muszę mu spakować torbę jedzenia 😁 😁 😁 😁 😁 dam rade jakoś

moje opole ale ci zazdroszcze 😞 😞 😞 😞 😞