Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
Gogrus kochana witaj z powrotem 😘 😘 😘co to sie stało ze zniknełas jak mozesz napisz 😘Iza jak Niki?

chcialas napisac leniwiec
jak do wrzesnia nie siadzie to fizjoterapia wiec go maltretuje od rana do wieczora i brak mi juz pomyslow jak go zachecic do tego pieprzonego siadania

GoGr napisał(a):
☺️ ☺️
wracam ...
przepraszam, że tak znikłam.. bardzo gorsze dni. już ok 🙂
przyjmiecie mnie jeszcze??

Gocha gratulacje dla Adiego 🙂 to teraz jeszcze tylko my szczerbaci..:P

zeby mi to bylo ostatni raz!!! 😜 😜 😜
witamy spowrotem 🙂

• Mamusia
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Gogrus kochana witaj z powrotem 😘 😘 😘co to sie stało ze zniknełas jak mozesz napisz 😘Iza jak Niki?

jak do wrzesnia nie siadzie to fizjoterapia wiec go maltretuje od rana do wieczora i brak mi juz pomyslow jak go zachecic do tego pieprzonego siadania

hehehe leniwiec 🙂Izus przyjdzie na niego pora mam kolezanke ktorej corka jest z 11.11 i ona wcale nie siedzi cały czas lezy a oni nawet nie probuja jej sadzac 😮za to moj siedzi nawet w nocy jak sie obudzi siada i kweka skubany 😁

• Mamusia
hej laski ja na moment
Goski witajcie kochane 😘 😘
gogrus nie uciekaj wiecej ☺️
Goska gratulacje z powoduu zabeczka ale duma rozsadza no nie??? 😉 😜
Iza kurcze naprawde ciekawe skoro wszystko inne robi w swoim tempie to ciekawe czemu siedziec nie chce 🤨moj za to sie garbi jakby mial sto lat i co chwila laze i go poprawiam no bo ej wezcie masakra wyglada wtedy jak jakis konusek hehea jak sie wyprostuje to od razu wielki chlop 🙂 strzasze ze kupie mu pajaczka 🙂
Dzis wypad na zakupy nad morze a jutro podciecie klaczkow u fryza ahhh jak ja uwielbiam takie zycie- szkoda ze od wielkiego dzwona ALE wazne ze wogole 😉
co tam jeszzce hmmm. chyba to tyle moze jutro wpadne o 9 na kawke 😜 chjociaz teraz to ciezko przy tym mlym przemieszczajacym sie gadzie 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
babolki to ja wam powiem ,ze mojej kuzynki córka kończy niedługo 5 miesiecy i ta mała chce się podnosić to kuzynka jej nie pozwala na to 🤨 i każe jej leżeć i do takiej pozycji ją kładzie
ej to moja kolezanka o ktorej pisałam robi to samo ide dac mleko małemu i przybede mam nadzieje ze zasnie teraz tatus go kapie

gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

hehehe leniwiec 🙂Izus przyjdzie na niego pora mam kolezanke ktorej corka jest z 11.11 i ona wcale nie siedzi cały czas lezy a oni nawet nie probuja jej sadzac 😮za to moj siedzi nawet w nocy jak sie obudzi siada i kweka skubany 😁

ale on jest silny i dawno by siedzial ale on woli na pietach zjezdzac
jeszcze babka mi powiedziala ze jest troszeczke opozniony bo klockow nie przeklada z raczki do raczki wiec po kontroli polecialam do sklepu i kupilam mu klocki dalam jednego i co zaczol na niego wrzeszczec ogladac i przekladac raz do jednej raz do drugiej raczki
babka ogladala kregoslup bioderka i wszystko w porzadku posadzila go a on lecial na boki i stwierdzila ze on to robi bo wogole nie probowal sie utrzymac
jak w domu cwicze to stara sie utrzymac lapie sie wszystkiego w poblizu zeby nie upasc a jak upadnie to cieszy banana okropny jest ten moj bobasek

• Mamusia
Iza ja tez uwazam ze Nick jest leniwy i jakby chcial to by siedzial bo skoro od strony neurologicznej jest okej to nie ma innej opcji jak tak jak piszesz cwiczyc do zmordowania az zalapie ze siedziec tez trzeba 😉
Ja mojego do zmordowania ucze sikac do nocnika juz jakies 2,3 miesiace i co? Alus dalej nie czai o co cho tylko na nim skacze jak na koniu heheh mam nadzieje ze do jakichs 2 lat go nauczze 🤪 hehe a wogole to myslalam o tych pieluchach wielorazowych tak po roku mu kupic co wy na nie?

Mortishia24 napisał(a):
Iza heheh moj maluszek tez ujawnia pewne cechy po tatusiu ktore niekoniecznie sa fajne - ale pewnie w druga strone tez to dziala wiec trzeba przymknac oczko 😉
A tak wogole co tam Nicki spiocha?
nie

o 8.30 zaczol mi piszczec nad uchem i sie smiac wiec musialam sie wyturlac z lozka