Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o pierwszymrazie jedna laska i jej facet ukrywali przed soba ze to ich pierwszy raz bo im bylowstyd ze maja po 18 i jeszcze tego nie robili heheheh normalnie nic tylko puknac sie w czulko :/ Ja tez mialam 18 i jakos sie nie wstydzilam ze jestem dziewica ale ze bylismy juz z Konradem wtedy ze saba prawiie 2 lata top jakos tak wyszlo 😁

Tak tak znalazłam, poznałam go jeszcze jak miał żonę ale trudno to żoną nazwać. Przez tą kobietę co niedzielę wracała mu nerwica i co on przeżywał to sam on wie. Nigdzie nie mógł chodzić nawet własnej matki nie mógł odwiedzać. I przyznam się sczerze bardzo się bałam pchać w to bo mówi się że wina zawsze leży po obu stronach ale szybko się przekonałam że ta baba go do grobu wpędzi... Nio i po tygodniu wiedziałam że to facet ktory rzuci wszystko dla mnie i to nie jego wina tylko jej. On chciał poprostu sobie lepiej i przede wszstkim w szczęściu i miłości ułożyć życie. ALe napoczątku się bałąm angażować bo wiesz facet z odzysku i te sprawy ale to zależy indywidualnie od faceta. Ja widzę jak badzo Krzysiek nas kocha i nie widzi poza mną świata, nawet jego siostra zauważyła że stał się romantyczny, czułu troskliwy kochający i cieszę się że to ja odmieniłam jego życie 😉

• Mamusia
No wlasnie dlatego ja wierze w przeznaczenie i mimo dzielacego was wieku i jego bylego malzenstwa jestescie sobie widocznie prznaczeni i tyle 🙂 My z Konradem chyba z 5 razy rozchodzilismy sie a po gora miesiacu wracalismy az w kocu postanowilismy po paru latach zamieszkac razem i potem jakos poszly zareczyny slub heheh wiec tez sadze ze jestesmy sobie przeznaczeni. Dla niego olalam prace za granica i wrocilam tu bo nie moglam bez niego zyc 🙂