Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki, mozliwe ze i to ruch dzidzi byl bo w blizniaczej wyglada to inaczej niz w pojedynczej, my musimy poczekac do 17 tygodnia a czasem i 20 zeby poczuc to upragnione kopniecie chyba ze ktoras z nas byla wczesniej mama albo szczuplutka przed ciaza wtedy ma wieksze szanse na poczucie ruchu juz nawet w 15 albo 16 tygodniu 🙂 takze Esterciu przyjmijmy ze to ktorysz z maluszkow dal o sobie znac mamie 🙂

• Mamusia
czesc juleczko 🙂)) hi to co zapisac sobie ta date 😉) obserwuje ciagle ale dzis no az sie zdziwlam hihi 😁 😁 😆 😆 😆 hihi moje kochane bąbelki ;*** juz bym chciala znac plec ehhh... ale jeszcze troche...;D chciala bym juz je tak przytuulic i usciskac ucalowac ahh 😉) a co tam u ciebie jak sie czujesz

• Mamusia
a ja dobrze sie czuje tylko głowa mocno boli, no i az za madra sie w ciazy chyba zrobilam (nie zapeszyc) bo z zaliczen same 4 i 5 🤪 🤪jupi hihihi a ty jak sie czujesz? ja juz nie moge sie doczekac az pojde do lekarza tez na polowkowe nastepna wizyte mam 1-2 czerwca ale to dla mnie za dlugo czekac az tyle 😞 ja juz bym chciała wiedziec co za skarbek siedzie pod moim serduszkiem 🙂

• Mamusia
to super ze takie dobre oceny he a ja jutro mam spr he nic nie umiem nie mialam motywacji do nauki 😞( jakos bedzie bania na bank 😞(( a ja sie dobrze czuje niedlugo sie poloze poczelkam na swojego mena ;p i wtedy zasne hehe ..... dzis jem jak szalona heheh ;]

• Mamusia
Bedzie dobrze przeczytaj raz - dwa razy i wejdzie do głowki 🙂 a ja tez dzisiaj jadla bym non stop, moj niestety konczy prace o 22 wiec w domku bedzie kolo 23 😞 nie wiem co mam robic nic mi sie nie chce jakiegos lenia załapałam 😁 i znow musze cos zjesc hehe

• Mamusia
mniam szczypiorek 😆uwielbiam twarożek ze szczypiorkiem 🙂 no i bede mykac ide kuzynke odwiedzic bo mam sprawe do niej a i na jutro teraz uczyc mi sie teraz nie chce wiec zrobie to pozniej 😉 miledo wieczorku i tak na zapas Kolorowych senkow mamusi i maluszkom zyczy ciocia Jula 🙂

• Mamusia
ale naskrobałyście kobietki 🤪 tabelka rewelacja 🤪 ja się nie odzywałam bo miałam gości i dopiero teraz mam chwilkę a szkoda bo dyskusja ciekawa 😁 Marto trzymam kciuki za jutrzejsze badanie i czekam na info,uczące się dziewczyny powodzenia na sprawdzianach i zaliczeniach 😁 Moniko super że zdjęli Ci gips i więcej nie pamiętam ☺️ ☺️ ☺️ nie ma żadnej z Was to uciekam spać do jutra kobietki 🙂

• Mamusia
Hej babeczki jak samopoczucie dzisiaj? ja już u koleżanki herbatę wypiłam a teraz zjadłam śniadanie i popijam kawą 😁oj i na brzuszku wskoczył mi 20 tydzień jupiii 🙂a dzisiaj rano miałam piękną pobudkę koleżanka we wtorek urodziła synka i rano jej mąż wysłał mi zdjęcie małego taki śliczny słodziak że normalnie aż chciało mi się z wyrka wyjść a z reguły mam lenia 🙃 😁 🙃 😁