Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Gosia glupi deszcz cie nie zlamie wez przestan 😜 😜 ja dzis wyprobowalam miksture ktora zalecila mi polozna zeby w koncu ruszyc dzidzie 😁

o a co to za sposób zdradzisz tutaj koleżankom 😆 ja nie narzekam mały znowu mnie od rana ładuje w brzuszek dzisiaj z prawej strony urzęduje 😁

• Mamusia
Mnie cos tam smyra od czasu do czsu ale trudno to jeszcze wychwycic tak naprawde :0 a miksturka to ciepla przegotowana woda miod(2 lyzeczki gora 3) i kilka krople cytryny zrobic to wieczorem odstawic i wypic rano i po paru dniach stosowania cukry proste moga zdzialac male adhd w brzuszku ale to wszystko zalezy od dzidziusia i tak i tak 🙂

• Mamusia
No mnie jak cos szczyknie to z lewej zreszta jak pisalam wam ze przez stetoskop czuje maluszka to mi polozna powiedziala ze to racxzej moje tetno a jak weszlam do lekarza i sluchalismy serduszka to trzymal aparat dokladnie tam gdzie ja zawsze slucham przez stetoskop 😁

• Mamusia
Polozna jest swietna strasza babka ale naprawde do rany przyloz i widac ze doswiadczona mowi wczoraj ze teraz jest na oddziale noworodkowym zajmje sie dzidziami a w sierpniu wraca na polozny a ja na to ooo tak bo ja chce do pani trafic wiec w pazdzierniku kolo 13 musi pani wszystkie zmiany pracowac i isie smialysmy 😁 😁