Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie nie swedza ale napier.......laja i to gdziekolwiek nawet reke wyzej podniose i niewyrabiam....moj to tak sie boi ze by w łeb nie dostac i nipróbuje pieszczot... 🙂ale wynagrdze mu za jakis czas 🙂ta Anielska cierpliwosc...własciwie przez ten trudny czas nawet nie myslałam o sexie i jak tak policzyłam to dwa miechy nic 😞

• Mamusia
oj nie wiem ale to chyba jako gośc bo zalogowana nie jest ... ja sie za to ostatnio już przemogłam bo widziałam jak go skrecało ale szczerze ja jak kukła mnie to nie ruszało kompletnie hahah ja sie bardziej skupiałam na tym czy mnie przypadkiem coś nie boli w środku ... ja mam jakąś obsesję bo troche mnie coś zakuje a ja już panika

• Mamusia
jestem jestem moje kochane a więc po pierwsze jestem w szoku a to dlatego że jestem wrześniówką:laugh: :laugh: :laugh: jak narazie kuźwa jestem ponad 2 tygodnie więcej w ciązy niz przypuszczałam 🤪 dzidzia zdrowa serduszko ładnie bije i nawet mam foto później wkleję jezu normalnie myślałam że na zawał zejdę dzisiaj przed tą wizytą nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 yes yes yes......super ale sie ciesze Kochaniutka ....ale jak to 2tyg wczesniej????to miesiaczke miałas jak juz byłas tak??mimo wszystko prosze niezostawiaj naszego watku plis plis plis GRATULACJE GRATULACJE 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
ZRÓB SUWACZEK 🙂ALE SZTUK JEDEN HI HI TO MOZE TA CIAZA BLIZNIACZA PRZEJDZIE NA DARIE HI HI HI ALE POWIEDZ SAMA JEDNAK COS WTYM BYŁO MOZE NIEWYWRÓZYŁAM CI BLIZNIAKÓW ALE ZA TO 2TYG DO PRZODU HE HE 🙂