Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a no wlasnie jak to jest z tym karmieniem piersia bo ja bym bardzo chciala karmic piersia. bawia mnie teksty moich kolezanek ktore juz wiedza ze jestem w ciazy mowia ze grawitacja zadziala szybko ze beda brzydkie ze to straszznie boli ale ja czytalam duzo gazet i ksiazek i tak pisze ze piersi po zkonczeniu karmienia wracaja do stamu takiego jak przed ciaza

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kobietki ja to mam gdzies gadanie sąsiadów, swoich spraw nie dostrzegają a cudze potrafią wywenszyc na kilometr eh a szczególnie te wścibskie kobieciny w podeszłym wieku.. u mnie w rodzinnym miescie nikt nie wie tylko moja rodzina i najbliżsi znajomi choc pewnie teraz to juz wszyscy sami zauwaza jak pojade do rodziców 😆
zobaczysz szybko zleci ci do tej 18 stki i dzidzia bedzie juz prawomocnie z wami a narazie to twoja mama bedzie prawnym opiekunem dopóki nie nabierzesz pełnoletności bo inaczej sąd rodzinny mogłby tu zainterweniowac. głowa do góry bedzie dobrze 😉

• Mamusia
Julka ja oszlalam jak dostalam caly wor ciuszkow od przyjaciolki 😁 😁 co prawda polowa idzie do szwagierki bo polowa jest dla dziewczynkia ale az milo na nie patrzec teraz mam je porozkladane na ziemi w pustym pokoju gdzie bedzie dzidzia tylko remont dopiero w sierpniu i codzien sobie tam ide i patrze na nie 😜

Martuś, a jak! a dla równowagi my możemy pośmiać się z sąsiadów;p

Maniutka - Ty się ciąża zajmij a nie zmartwieniami;D Wiek nie ma znaczenia - ile jest lepszych 16-letnich matek od tych teoretycznie dojrzałych i odpowiedzialnych 30-tek??

Jula - ja to miałam ochotę Kubę co chwila przebierać;D cudowne są takie ubranka. Teraz jak znów jestem w ciąży i widze takie maleństwa to normalnie masakra - szaleństwo się włącza;D

Aguś, to pewnie mama dumna, że synuś już do szkoły??;D Jak to jest tak po 6 latach znów w pieluchy wskoczyć??;D ja bym chciała tak za 7 lat trzecie dzieciątko;D

Maniutka, przede wszystkim o piersi już zadbaj (dobry krem "fissa" można od 4 m-ca stosować 😉 na piersi, brzuch, uda - w aptekach dostępny - i z piersiami problemu nie będzie 😉 a i prysznic na przemian zimny i ciepły - zahartuje je;D

A teraz coś z przyjemności - baw się sutkami;D Miętoszenie ich i naciąganie pomaga potem (bo przy pierwszym dziecku dużo kobiet ma problem z "zapadłym" sutkiem i dziecko się nie może złapać.. a zabawa sutkiem (sama albo z pomocą partnera) jest 1- przyjemna, zwłaszcza w ciąży, a 2 - pomocna potem 😉

MANIUTKA KARMIENIE PIERSIĄ JEST CUDOWNE JEŻELI CHODZI O WIĘŹ MATKI Z DZIECKIEM 🙂
A TWOJE KOLEŻANKI TAKIE TEKSTY MOGĄ ZA PRZEPROSZENIEM W DUPĘ WSADZIĆ 😠
CAŁY ORGANIZM KOBIETY MUSI PRZYZWYCZAIĆ SIĘ DO STANU W JAKIM SIĘ TERAZ ZNAJDUJESZ W TYM TAKŻE PIERSI 🙂 PIERSI OWSZEM POWIĘKSZAJĄ SIĘ BO MUSZĄ PO PORODZIE PRODUKOWAĆ MLECZKA DLA MALUSZKA 🙂 PO PORODZIE DOSTAWIASZ MALEŃSTWO DO PIERSI I OWSZEM PIERWSZE DNI A NAWET KILKA PIERWSZYCH TYGODNI MOGĄ BOLEĆ BRODAWKI BO MUSZĄ SIĘ ZAHARTOWAĆ ALE WARTO TROSZKĘ POCIERPIEĆ I TERAZ TO RÓŻNE PREPARATY SA NA BOLĄCE BRODAWKI 🙂
TAKŻE WIĘC JAK BĘDZIESZ MIAŁA OKAZJĘ KARMIĆ TO KARM JAK NAJDŁUŻEJ MALEŃSTWO PIERSIĄ 🙂

JEST TAKIE POWIEDZENIE "NA PANIĄ TO TRZEBA MIEĆ WYGLĄD I PIENIĄDZE" 😁 😁 😁 😁 😁 😁

JA MA 28 LAT I PÓŁ ROKU TEMU URODZIŁAM DZIDZIĘ WIĘC CZUJĘ SIĘ MŁODĄ MAMUSIĄ 😜 😜 😜 😜 😜 😜