Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ludźmi to się w ogóle nie przejmuj... Myślisz, że o mnie nie gadali??? też gadali.. nawet znajomi - nikt nie zapytał mnie wprost.. nikt. Za to wszyscy wypisywali z pytaniami do moich koleżanek.. Jedna nawet stwierdziła, że niepotrzebnie na sylwka szła bo temat był jeden - moja ciąża... a impreza na 250 - 300 osób... wiem co czujesz, ale nie przejmuj się tym wcale 😉 ludzie są bez sensu. Niech każdy swojego nosa pilnuje 😉 Ty się ciesz dzidzią;D!!

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to się nie masz co martwić 😉 Jak tatuś przy Tobie to najważniejsze, że ma Cię kto wspierać 😉 A jak tam rodzice przyjeli wiadomość o ciąży? U mnie to był śmiech (raczej się nie spodziewali ani nie planowali zostać dziadkami;p) Tata od razu radość nie z tej ziemi, a mama.. przerażenie - i nie dlatego, że ciąża, że ja młoda itd.. przerażona, że skoro będzie babcią to znaczy, że będzie już stara;D hehe

• Mamusia
Gsoia swieta racja ja tez tak zyla z mezem po slubie, imprezki, praca imprezki a teraz z kazdym dniem stateczniejsi i spokojniejsi sie robimy heheh u nas znow bylo na odwrot wszyscy gadali za plecami ze tyle ze soba i dzieci nie maja ze moze cos ze mna albo z nim nie tak :/ A ty sie "Młoda" 😜 😜 niczym i nikim nie przejmuj zobaczysz ze za pare lat beda ci zazdroscic ze jestes taka mlodziutka mamusia kilkuletniego brzdaca 🙂

• Mamusia
U mnie radosc i ze strony rodzicow szczegolnie taty ktory juz tylko od dnia slubu czekal na "tuptajace male stopki " 😁 a u tesciow tym bardziej bo 4 miesiace wczesniej w cize zaszla siostra meza wiec beda podwojnymi dzidkami Asia rodzi za 2 tyg a ja za 4 miesiace heheh

Martuś, bo to tak już jest - nie wazne jak kto żyje, ważne, że sąsiedzi i mnóstwo innych i tak znajdzie temat, żeby gadać.. żeby gadać, że jest tak jak nie powinno.. bez sensu. Ale ja już sie nauczyła omijać to, nie patrzeć na ludzkie peplanie.. bo czasem się nie zastanawiają, a ranią na każdym kroku

• Mamusia
mama no rozplakala sie ale nie krzyczala czula to bardzo mnie wspiera raczej traktuje moja mame jako przyjaciolke niz jak typowa mame a tata no juz ma jedna wnuczke po swojej prawdziwej corce bo jest moim ojczymem ale teraz jest wesolo mama tata i tatus dzidziusia smieja sie ze bede malym grubaskiem

No tak to się Martuś Twoim teściom nie dziwię 😉 u mnie dla teściowej Kubi jest 3 wnukiem, ale dla moich rodziców pierwszym, no i pierwszym prawnukiem dla babci;D Ta dopiero jest przeszczęśliwa jak go widzi;D

• Mamusia
aj dziewczynki Brzuszek to juz mój nałóg 🤪 🤪 miałam uciekac ale nie zasne póki się wam nie pochwale 😁hehe.. prezent od mojej Gosi:
[URL=http://img168.imageshack.us/i/zdjcie0049n.jpg/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2329/zdjcie0049n.th.jpg[/IMG][/URL] 🤪 🤪

Maniutka, obecność kogoś bliskiego cholernie pomaga 😉 ja się cieszę, że mój mąż namówił mnie do porodu rodzinnego 😉 Powiem Ci, że wcale nie jest tak źle - wszystko zapominasz w sekundę 😉 Dzidzia wynagradza każde cierpienie 😉 Ja jak urodziłam kubę, jak mi go tylko położyli na brzuszku.. od razu wiedziałam, że niedługo znów chcę być w ciąży 😉 To jest niesamowite, cudowne przeżycie 😉

• Mamusia
No to masz swietna sytuacje lko szkole jakos zaliczyc i bedzie gites 🙂 🙂ale jestem pewna ze rodzice beda wam pomagac zebyscie mogli spokojnie dokonczyc edukacje 🙂 Gosia ja tez juz nie zwracam na to uwagi kiedys zwracalam bo mama mi tak wpoila "jak cie widza tak cie pisza" Mama ma taki e motto do teraz niestety ale ja juz mam to od dawna w dupie Kocham mame ale nie mam zamiaru patrzec na kazdy swoj ruch czy bedzie dobrze widziany tak jak ona

MANIUTKA TO SUPER ŻE MASZ WSPARCIE ZE STRONY RODZINY I ZE STRONY TATUSIA DZIDZI TO NAJWAŻNIEJSZE 🙂 🙂 🙂
A LUDZKIE GADANIE BYŁO JEST I BĘDZIE I NA TO NIC NIE PORADZIMY 😠 NASZ LUDZKA NATURA JEST ABY OBGADAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA ZA JEGO PLECAMI 😞 CHOĆ NIEKTÓRZY ROBIĄ TO PERFIDNIE ŻE POTRAFIĄ CZŁOWIEKA ZRANIĆ 😞 NIE PRZEJMUJ SIĘ NIMI I DBAJ O SIEBIE I SWOJĄ KRUSZYNKĘ W BRZUSZKU 🙂 🙂 🙂

A MÓJ BRZDĄC JAK NA RAZIE ZDROWIUTKI 🙂 🙂 🙂 WŁAŚNIE PŁACZ I LECĘ DO NIEGO CYCUSIA MU DAĆ 😜 😜 😜 😜 😜

Marta bo to my mamy się ze swoim życiem dobrze czuć, a tak z pewnością nie będzie jeśli podporządkujemy się sąsiadom.. rób tak, żeby nie gadali.. a w domu się wściekniesz bo żyjesz wbrew sobie.. Niech gadają;D nam będzie dobrze, a i oni trochę rozrywki mieć będą;D hehe

GOGR BARTUŚ 10 CZERWCA SKOŃCZY 6 MIESIĘCY 🙂 🙂
ALE MAM TEŻ STARSZEGO SYNKA KAMILKA 6,5 ROKU 🙂 🙂
OD WRZEŚNIA IDZIE DO 1 KLASY 🙂 🙂 🙂