Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
eh te nasze przypadłosci ja od piatku nabawiłam sie zapalenia pecherza i musze zrobic posiew moczu jakos w tym tygodniu mam nadzieje ze szybko przejdzie.. a badanko organow dzidzi to gosiu hoho bede miala dopiero 29 czerwca jesli w przyszłym tygodniu mi lekarz ich nie zrobi..

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a to niespodzianka od mojej Gosi 🙂:
[URL=http://img168.imageshack.us/i/zdjcie0049n.jpg/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2329/zdjcie0049n.th.jpg[/IMG][/URL]
jak dla mnie śliczniaste 🙂
a teraz zmykam uczyc sie .. znów;/

• Mamusia
najbardziej podobaja mi sie te niby myszki czy mise na stópkach cudne poprostu 😁 😁 a teraz musze sie z wami pożegac bo musze znow sie uczyc na jutro i na srode ehh;/ a pozniej juz luuz az do pazdziernika 🙂 buziaczki kobietki i zdrówka wam życze 🙂

• Mamusia
yhh moze i faktycznie cos zjadłam ale nie przypominam sobie zebym cos takiego szcezgolnego jadła i nie byłam tez głodna juz raz tak mialam ale pomyslałam moze minie i dzis znow mnie w ciagu dnia złapało;/ wstretne to bylo az w przełyku paliło, napewno zapytam u lekarza ale do niego to jeszcze troche bo dopiero w przyszłym tygodniu to mowie zapytam na formu moze któras z was cos wie
(co do objawów to ja okropnie przechodziłam przez 2,3 i 4 m-ąc potrafiłam wymiotowac nawet idac na uczelnie 🤪 no i była fewolucja jak myłam zeby teraz juz lzej)
No a Ty Martuś mów jak tam sie czujesz? jak maleńki dzidziulek? wszystko w porządku?

Julka, a może to reakcja po zjedzeniu czegoś w połączeniu ze zgagą? Bo przecież przy zgadze też czasem jest takie dziwne uczucie jakby Ci się coś skądś wracało.. Zapytaj lekarza ale na zapas się nie martw 😉

• Mamusia
Tak po ostatnim badaniu okej 🙂) tylko szkoda ze jeszcze slabiutko czuje synusia chcilabym juz bardziej a wiesz jak lubimy sie wszystkie schizowac jak sie go nie czuje 1, 2 dni od razu czarne mysli 🙂 A Ty dajesz rade z nauka? Napewno tak ale zapytac wypada 😜
Hej Gosiu jak mija dzien?

Siedzę tak i czytam posty z dnia i normalnie mnie zazdrość bierze;p że Estercia może mieć 2 dziewuchy (ja się modlę o 1;p), że czujecie kopniaki - ja na 17 tc poczułam może 2, 3 razy takie słabiutkie.. Kubi się dużo częściej, więcej i mocniej ruszał...trochę mnie to martwi...

Aaa i zaczęliśmy już dzień dziecka;D Nasz prezent trochę się pokrył z prezentem od chrzestnego ale będzie;D My kupiliśmy rowerek - http://allegro.pl/item1048896598_mzk_rowerek_trojkolowy_3w1zielony_smart_trike_dx.html a chrzestny motorek - potem zdj wrzucę;p

• Mamusia
hej 🙂 w sumie moze i macie racje, zgaga to mnie wczoraj niemilosierna męczyła i moze ot od tego, ale tak jak mówisz nie ma co sie martwic 🙂 zapytam lekarza 🙂 a u ciebie jak tam? wiesz juz co za dzidzie masz w brzuszku? 😉

No niestety-- na ostatnim USG się tyłkiem wypięła, a następne dopiero za 2 tyg;D może się uda- w każdym razie liczę na to, że pod serduszkiem nosze małą Jolę;D

Straszny dzień.. w sobotę mam 2 egzaminy i jakoś nie mogę się skupić, żeby nad nimi popracować.. chyba będa poprawki;(

• Mamusia
no rowerek wyczesany 😁
moja chrzesnica dostanie ode mnie jakaś sukienusie na Dz. Dziecka a rowerek to na roczek planuje jej kupic 😉 ale to we wrzeniu wiec kupa czasu jeszcze 😉 co do egzaminow jutro prawdopodobnie mam jeden .. widac jak sie ucze 🤪 i w srode kolejny 🤨

• Mamusia
Gosiu ja tez czuje malo i rzadko nawet ja zjem cos slodkiego czasem na sile zjem kawalek ciatka czy czekolady i nic 😞 a czasem popuka delikatnie ponizej pepka pare razy i to wszystko mam nadzije ze juz za tydz, dwa tygodnie zacznie bardziej harcowac bo naprawd popadam w jakas glupia paranoje

Kuba rok kończy za 2 m-ce;D Ale przecież na dzień dziecka musiał coś dostać;p
Z tymi egzaminami to w ogóle lipa.. ja zamiast się uczyć tylko w necie siedzę.. i tym razem niestety chyba się bez poprawek nie obejdzie...

Oh, żeby tak móc pieprznąć tymi studiami;D marzy mi się;p