Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie miałam tego problemu bo tylko studiowałam, a jestem młodą osobą więc spokojnie po odchowaniu dziecka będę mogła się zająć pracą i karierą zawodową 🙃

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej dziewczynki!
U listopadówek jakoś cicho.. więc postanowiłam się do Was załapać 😉 w końcu termin mam na 3.11 więc jest możliwość, że zostanę październikówką;D Można dołączyć??;D

A ja od rana próbuję spłodzić ostatnią w tym roku akademickim pracę... i jak do tej pory siedzę cały czas na necie - jak nie forum to coś innego;p i tak mi leci;D

Widzę, że wspomniałyście coś o wadze... ile już przytyłyście???;p Ja w pierwszej ciąży przybrałam.. 26 kg (!).. teraz na 17 tydz chyba jestem już tak koło 3 do przodu...

no na razie 3 kg wydaje się mało.. ale przy Kubie też powoli tyłam.. tak do 7 m-ca... w połowie 7 jak ruszyło 6to w ciągu 2 miesięcy 10 kg do przodu, a cieszyłam się, że na 20 kg może się skończy.. teraz boję się, że będzie to samo

• Mamusia
ja juz na ost wizycie dostalam opiernicz od poloznej ze za duzopo tyje bo przez 4 miesiace tylam tak po pol kg na miesiac a w ostatnim przybralam reszte 🤪 tez mam nadzieje tylko ze ja mam nadzieje ze nie przekrocze magicznej 15stki a to chyba raczej nierealne jak ja juz teraz mam polowe tego heheh

no może być ciężko;p Tym bardziej, że tak naprawdę zaczyna się tyć po 6-tym miesiącu... Jedyne pocieszenie, że dzieci bardzo ułatwiają potem zrzucenie tych kilogramów - Kuba tak potrzebował zainteresowania jego osobą, że jak zostawałam z nim sama to potrafiłam przez 3 dni nie zdążyć nic do buzi włożyć.. a on ssał ze mnie i ssał;D

Pewnie, że wspomaga... nie pamiętam jak to tam naukowo tłumaczyli, ale weź po uwagę chociażby to, że ograniczasz się w jedzeniu pewnych rzeczy - dla dobra dziecka, 2, że maleństwo wysysa z Ciebie duuuużo;D

• Mamusia
hej laseczki jak u was popoludnie mja bo u mnie leniwie na maksa wlasnie brat przyjjechal na kawe z waloweczka od mamy. Ona jest kochana przeslala mi przez brata kawalek ciasta, pare golabkow(ktore lazily za mna od przedwczoraj ale jakos sie nie wzielam za nie) i pieczonego boczku. Obudzil sie w niej babciny instynkt na maksa heheheh

hehe 😉 jakbym czytała o moich rodzicach. Kiedy tylko mogą to coś wcisną. Jak nie mogą mi jedzonka wpakować to przyślą bratem albo siostrą;D

Mortishia24 napisał(a):
tak wogole to ja nieuprzejmoscia swiece 🙂Marta jestem milo poznac 😉

To ja kurde - wpraszam się i nie przedstawiam 😉 Goska jestem 😉 Wczoraj już nie udało mi się odpisać bo mężulek oderwał mnie "małego uzależnieńca";p od kompa;D