Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

radochę już ma;D wstawię potem zdj (jak mi się uda oczywiście bo chyba nie wiem jak to robić) z pierwszej przejażdżki;D

A z tymi ruchami to w ogóle;p teraz wyczekujemy, zaraz będziemy błagać o troszkę mniej;D Kuba to mną tak szarpał (tak od 6 m-ca), że płakać mi się chciało z bólu tak się wiercił..

• Mamusia
dziewczynki nie ma co sie martwic ze dzidzia mniej ruchliwa, mowia ze jak w brzuszku spokojna to po urodzeniu tez grzeczna bedzie bo ja to chyba mam jakiegos wojownika w brzuszku ale teraz cichutko od jakiejs godzinki.. moze spi 🙂 najbardziej wojuje jak Łukasza głos słyszy a ze do 23 go nie mato mam spokoj hehe 🙂

Dzieciom się fajnie prezenty kupuje do pewnego wieku. 5-ciolatek już może wybrzydzać.. i przede wszystkim trudniej jest coś znaleźć. No i co najgorsze, takie dzieci zwykle już wszystko mają;p;p;D hehe

Jula to uważaj, bo w tym coś jest 😉 Kuba prawie nie spał w brzuszku, non stop piruety i te takie;D a teraz? teraz nie usiedzi na sekundę tylko w nogi i gdzie tylko może to leci... A my za nim - bo na razie chodzi o jednej łapce;D

• Mamusia
No wlasnie za kazdym razem musze dzwonic do gabi i pytac czy ma to i to bo chce to kupic i bezsensu jak konczyl 3 latka dostal wypasiony rowerek juz taki powazniejszy i bylo ok jak mial 4 lata dostal worek treningowy bo juz sie konczyl zapas tego czego nie ma a teraz to juz totalna masakra ze znalezieniem 😁 😁

To może faktycznie pójdź w stronę gier?? Tylko nie komputerowych, te planszowe co cała rodzina może przy nich siąść są niesamowite 😉 My zamawiamy na merlin.pl - tam zawsze coś ciekawego się znajdzie 😉 i co najlepsze jest dużo gier, które wciągają nie tylko dzieci ale też nas;D

• Mamusia
sa momenty ze jest spokojne ale sa takie dni ze co jakis czas czuje jak tam buszuje w brzuszku hehe no ale mam nadzieje ze rozrabiak to zaden nie bedzie z tej mojej dzidzi 🙂 co do gier gosia ma racje, one sa niesamowice wciagające heheh

Obejrzyj, obejrzyj 😉 Myślę, że warto - naprawdę sporo ciekawych rzeczy można zanleźć 😉

Witaj Maniutka 😉 pisz jak się czujesz i jak tam ciąża mija;D

Maniutka 😉 no worry! nie jedna 16 rodziła i jest ok 😉 ja mam lat 21 i czekam na drugą dzidzię;D wiem, że to nie 16 ale też szybko i praktycznie jedno po drugim (kuba ma 10 m-cy). A powiem Ci, że dziecko dobrze robi nam kobietom - zwłaszcza młodym 😉 mi zmienił życie na lepsze - dużo lepsze 😉

Wiem po sobie.. żyłam od imprezy do imprezy, wódka, papierosy i tak w koło.. a jak zaszłam w ciąże - zmiana 180 stopni;D i strasznie się cieszę, Kuba miał niecałe pół roku, a ja (ta co to dzieci nie chciała;p) zapragnęłam drugiego brzdąca;D oj, matkowanie fajna rzecz;D chyba odkryłam w sobie powołanie;p;D

• Mamusia
rany zazdroszczę tym które nie wymiotowały ani nic, ja 2, 3 i 4 miesiąc ze tak powiem umierałam 🤪 teraz pozostał ból głowy i drobnostki same 😉 trzymajcie sie dziewczynku uciekam , Marcie też gdzies nam wcieło.. papa dobrej nocki 🙂

A i fajnie, że się dobrze czujesz 😉 to najważniejsze 😉 mnie męczyły takie delikatne ale okropnie dobijające mdłości.. ani zwymiotować, ani żeby przeszły.. i tak całe 3 m-ce i trochę jeszcze potem..

Maniutka, a mogę zapytać o tatusia? bo to też ważne w sumie...

HEJ GRUBASKI 🙂 🙂 🙂

WIDZĘ ŻE MACIE TU W GRONIE MŁODZIUTKA PRZYSZŁA MAMUSIE 🙂 🙂 🙂

MANIUTKA GŁÓWKA DO GÓRY 🙂 BĘDĄC TU NA PORTALU MOŻNA SIĘ WIELE DOWIEDZIEĆ OD TYCH DZIEWCZYN KTÓRE JUŻ SĄ MAMUSIAMI I JAK COŚ CIE BĘDZIE TRAPIĆ TO W KAŻDEJ CHWILI MOŻESZ SIĘ O WSZYSTKO PYTAĆ 🙂 🙂 🙂 DZIEWCZYNY NA PEWNO UDZIELĄ TOBIE ODPOWIEDZI 🙂 🙂 🙂