Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mam taka nadzieje ze moj tez oszaleje jak zobaczy po raz pierwszy swoje dziecko bo jeszcze go nie widział 🙂 i moze wtedy padnie to imie ktore bedzie juz na stale mialo jak bedzie córa bo Oliwia to takie wstepne a jak pokaza sie jajeczka to Gabriel Aleksander i juz 😁

• Mamusia
wiesz jestem ciekawa jak teraz bedzie z wagą mojego malego,bo przeciez przez dwa tygodnie maleństwo prawie glodzilam.To co jadlam nadawalo sie tylko dla krow ble,jakas kasza duzo zieleniny i po malutku dochodzilam i nadal dochodze do tego co mogę ,a co nie.Tak wiec jak zbyt wiele nie przybierze,to wcale nie bede zdziwiona.Dziecczyna CUKRÓWKI 🙂 mowia,ze na początku przy cukrze wlaśnie chodły 😞

• Mamusia
tez bylo mi trudno przestawic dietke,bardzo trudno.Gotowac na dwa garyyy.Slodycze be,choć nie szalalam tak bardzo za nimi,bo dziewczyna z cukierni jestemale zakazany owoc...Najbardzie,nie moge znieśc,ze Arbuza nie moge i wiekszosc owocow za co bym wszystko oddala 😞

• Mamusia
o bo ja zdechne zaraz 😁 😁 wlasnie wyjzałam przez okno i moim oczom ukazał sie niecodzienny widok 😁 😁 jakies majtki meskie albo to damskie nie widzac bo sie zawinely smiesznie wisza na drzewie 😁 😁 😁 ktos pewnie w nocy zaszalal 🤪

• Mamusia
dobrze ja bede mykac cos wsune pozniej skocze pod przysznic doprowadzic sie do stanu uzywalnosci jak to gosia ujela "odchwaszczac" się bede 😁 😁 zeby sie moj nie wystraszyl jak z pracy wroci no i zmyc ten kurz z siebie po pakowaniu
trzymaj się maludko 🙂 i zobaczysz po ciazy napewno ta cukrowa odpusci i bedziesz mogla szamac wszystko tak jak wczesniej 🙂

• Mamusia
no ja też mam nadzieje ze jakies zdjęcia kruszynki się jutro pojawią 😁
kurcze ja nawet płyty nie mam bo nie mieliśmy do tego głowy 😞
w ogóle się dowiedziałam że jeśli katowice będą mi robiły jakieś problemy to będe rodzić w matce polce w łodzi ....

• Mamusia
Martus no pewnie ze przesle wam swoją niunie 🙂 zdjatka jakies napewno tez bede miala to wrzuce 🙂 jak nie pojedziemy jutro do rodziców Łukasza to jutro a jak nie to w sode napewno dam znac co i jak 🙂 oby tylko wszystko bylo w porząsiu 🙂

• Mamusia
Hej Darunia mysle ze nie powinni ci robic problemow ale jak bedzie trzeba to rudno :/ moze poczytaj o tym szpitalu jak masz taka opcje to moze cie to troche uspokoi buziak na pocieszenie 😘
A mi od 17 z cycuchow leci raz z lewego raz z prawego a czasem sie bawie i jak nacisne to mi wyplywa raz bialo-zolte raz przezroczyste znow cos nowego mala rzecz i sie fascynuje jak glupia 😉

• Mamusia
Julus kochanie zycze powodzenia i moocno trzymama kciuki za malutka 😉))) i bedzeiemy czekac na foty 🙂
A moj madry mezczyzna zdal dzis prawko za1 razem i jestem z niego dumna jak paw 🙂 a jeszcze moment przed egzaminem maly szalal i moj dotknal brzyuszka na szczescie i dostal "piatke" dla otuchy od synusia 🙂 potem od mamusi w dupe wiec nie moglo pojsc zle 😁