Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej Brzunie:* jak tam? ja dzisiaj cały dzień jem 😞 wczoraj zaczęłam walczyć z cellulitem;p na razie kremy i te inne specyfiki ale pasuje się wziąć za siebie 😞 Boże.. jak ja przez ostatni tydz przytyłam 😞 mam doła..

• Mamusia
Czesc Maludko 😉 😘 wiesz akurat ta opieka daje mi troche bo ucze sie cierpliwosci 😁 choc nie powiem czasem jest ciezko ale ogolnie Marcel jest bardzo fajnym trzylatkiem wiec jest git tylko to wracanie do domu gotowanie na szybko a potem jeszcze latanie po miescie i po sklepach jest troche meczoce ale coz jakos daje rade 😉))))

• Mamusia
Hej Gosiu nie martw sie ja mam takie rozstepy na udach az krwiste ☺️ ale ciul z tym jakos sie tego pozbede kiedys i tak nie lubie spodniczek 😜
No mi tez specznial strasznie i czuje sile grawitacji jak probuje cwiczyc brzuszki heheeh i zauwazylam w wystawie sklepowej ze juz chodze jak kaczucha 😁 😁 😁 😁 a zawsze sie chichralam z babek w zaawansowanej ciazy ze tak smiesznie chodza teraz sama tak wlocze girkami 😁 😁 😁 smialam sie to teraz mam za swoje 😜

• Mamusia
No nie?? 😁 😁 😁: gdzie to ponetne krecenie tylkiem rozmiarow w miare normalnych heheheh a teraz jakbym nim zakrecila to by mnie na druga strone ulicy wypierdzielilo 😁 😁 😁 😁
ALe Maritko kochana juz niedlugo i wiesz twrdym trzeba byc nie MIETKIM 😁 😁 😁

• Mamusia
kurcze ide wymierzyc jeszcze okno na firanki dla malego i i de spac mialam jeszcze pozdzierac tapete z moim ale nie dam juz rady dzisiaj jutro tez jest dzien 😉 spadam moje kochane brzuszatka 🙂 juto wpadam tu rano jak sie porzadnie wyspie i macie byc zwarte i gotowe do ploteczek bo jak nie to ja tez strzele focha, tupne noga a jak tupne to trzesienie ziemi az do was dojdze 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Maritko powiedział, że to fizjologiczny objaw powiekszającej sie macicy, ale dla pewności zrobił mi KTG czy skurczy nie mam. No i na szczescie nie mam. Ale często czuje własnie, jakby brzuch mi sie pompował i napinał, unosił do góry, niby bólu nie czuje, ale dyskomfort jest 😮 ale skoro jest wszystko dobrze, to najwazniejsze. Szyjka też była w porządku, także wyszlam od lekarza z zaleceniem, żeby unikać neta i nie czytać głupot 😉