Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tak,cukierek sie unormowala.Takieświństwa jak jadlam,to nie mial szans.Teraz juz prawie normalnie jem,cukier w normie ale musze male porcje i to kilka dziennie.Kiedyś bylam tak glodna,dopadlam do obiadu i nażaralam sie okropnie.Nie powiem jaki mialam cukier po godzinie,bo lekarka by mnie zabiłaaaaa

siostra próbuje ululać Kubę.. masakra jakaś:/ cały czas rozpalony, cały czas płacze.. nie wiem co robić. Tylko jutra czekam, żeby do lekarza z nim pójść.....

• Mamusia
hej brzucholki 🙂 Martucha gratuluje 30 tygodnia u mnie też wskoczył o matko jeszcze tylko 10 😮 😲 kiedy to zleciało 😮 Fionko moja kochana przerobiłam zdjecie ale franca nie chce sie na pocztę wysłać wiec chyba nic z tego nie będzie niestety a taki pięknie nam śpiewasz no ale będę próbować a nóż sie uda 😁 a teraz będę piła kawusie bo już czas ale kurcze mnie wkurzyli mieszkam na parterze i mam trawnik pod oknem który był ogrodzony siatką a dzisiaj to ściągają nawet okna w nocy nie otworze no normalnie szlag by ich trafił 😠

ehhh.. ciepło się zrobiło więc wzięłam młodego na spacer. Ale wygląda jak mały trupek - blady, oczy podczerwienione, podkrążone... Ale już tak nie marudzi. Spał koło 3 godz - oczywiście ze mną bo inaczej nawet nie próbuje zasnąć..

A mi cierpną nogi 😞 mam takie wrażenie jakby mi ktoś krążenie w łydkach wyłączył..

• Mamusia
Oj Brzuchatki, cieżko z nami 😉
Ja mam od wczoraj ból w okolicy kości ogonowej, promieniujący przez pośladek aż do nogi 😞 nie dosyc że mam te bóle krzyżowe, to teraz jeszcze to 😮 najgorzej jest przy chodzeniu, schylaniu się 🤔
Ale musimy dać radę, dla naszych Skarbów prawda?? 😉