Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My po spacerku 😉 Kubek tak się domęczył, że jak mu pampera zmieniałam to wyglądał jakby na haju był - już taki w półśnie, nawet mu jogurtu nie zdążyłam dać i mi zasnął na siedząco;p

A co do teściowej.. Madziu - Grzesiek jest po mojej stronie.. ale naturalne, że chciałby, żebyśmy się dogadały i żeby nie było kwasów.. on się nie liczy jako wsparcie w tym momencie bo jak to mówię.. tak naprawdę jest między młotem a kowadłem..
Ale poinformowałam go, że ja mogę żyć tak jakby jej nie było. Sama się nie odzywam, zdawkowo odpowiadam jeśli o coś pyta.. Zresztą kobieta chyba nie wie co jest grane bo wróciła do domu a tu zupa gotowa, mięsko na drugie się rozmraża.. Jak wróciliśmy to od razu się wzięłam i zrobiłam sos do spaghetti bo mnie ochota łapnęła;p a ona chodzi i kombinuje sobie zajęcie (w końcu w kuchni już nie jest potrzebna:P:P).. Wiem, że te jej humory to stąd, że robi jakieś badania (w sumie sama ją namówiłam bo jak byłam w przychodni to mi się objawy jakiejś choroby idealnie zgrały z jej narzekaniem) i się pewnie martwi... No ale ludzie! Dałaby mi żyć...

Independent_19 napisał(a):
Cześc Dziewuszki pojawiam się na chwilkę, ale nie mam dobrych wiadomości.. 😞 Krzysiek wczoraj stracił pracę ;(

Marta strasznie mi przykro 😞 miała być podwyżka a tu taki numer.. Ale nie martw się znajdzie coś na pewno 😉 Dacie radę! Ja w Was wierzę!

• Mamusia
chwilka przrwy sie nalezy 🙂 smaze nalesniki i musze co chwila do kuchni latac 😉
MArtus kurcze ale pech ze akurta teraz ale jak jest operatywny to szybko cos znajdzie teraz rynek pracy nie jest juz taki straszny jak pare at temu powodzenia wam zycze z calego serca mojego i tego malego w brzuszku 😘

• Mamusia
hej brzuchaczki,melduje sie chociaż dziś mialam chyba pierwsz zwiastun porodu czyli skurcz trzymający mnie ok 20 minut,na szczęscie sie nie powtorzył.teraz to moge sie juz spodziewać takich niespodzianek.Mam nadzieje,ze to tylko straszaki będą.Julitka ma racje,te pieprzone tablety gowno dają,bo brzuch mam przeważnie bardzo napięty i tylko te hertz klekoty 😁 dają w dupe.Trzęsiesz sie jak gówno w galarecie buuuuuuuuuuuuuuu

Lece nadrabiać,bee zaglądać

• Mamusia
jestem juz na 9 stronie,jak tak dalej pojdzie,to skurczy dostane od śmiechu.Szkoda,ze wczoraj mnie na leżenie zebrało9.Julita ma racje przez Was to pieprzniemy na zawał,a pamiętajcie,ze my z Julitą bierzemy prochy i przyspieszają nam bicie serducha.Jak tojtniemy w kalendarz,to Będzie Wasza wina nieogolone zboczuchy 😁

• Mamusia
maluda napisał(a):
nie wiem czy to tak fachowo sie nazywa ale jak pytalam lekarza o twardniejący brzuch powiedzial,ze to przewiduje wcześniejszy porod.Dziewczyna na katowicach piasal mi,ze takie skurcze miala od 6 miesiąca do końca

nie strasz kochana wcześniejszym porodem bo już sie boję 😲 😲 😲 mnie najbardziej przeraża to że nie będę miała z Kamilkiem co zrobić normalnie spać mi to po nocach nie daje mama przyjedzie ale moze dopiero 6 października bo 5 ma wizytę u kardiologa w Ochojcu na którą czekała pół roku i dupa blada jak coś wcześniej się wydarzy to nie mam co z dzieckiem zrobić 😞 😞 😞

• Mamusia
Gosiu,to by Ci coś lekarz mowil.Wiesz,ze ja juz od chyba 15 czerwca siedze jak na szpilkach,wtedy mi powiedzial abym wytrzymala chociaż do 36 tygodnia.U mnie jest sytuacja podbramkowa,wiec nie stresuj sie.Nie na darmo mam pessar i prochy na skurcze.Mam juz 33 tydzien prawie zaliczony,zreszta jak ostatnio bylam na wizycie,to mowil,ze spokojnie gdybym juz urodziła

• Mamusia
no w sumie tak masz rację 🙂 kurde ale mnie spanie łamie a spałam do 10 😁 normalnie masakra ale nie kładę się bo będzie nocka z głowy. A ja założyłam wątek w związku z moją siną kostką i dziewczyny radzą iść do lekarza tylko trochę wstyd z taką pierdołą ☺️