Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja ci powiem ze mój spi sam ale odkąd mieszkamy tutaj wczesniej spał ze mną bo mi tak było wygodniej ale tez z nim nie mam problemu zasypia z regóły przy bajce 🙂 a co do spania z mama duzych dzieciaków to ja taka byłam kurde chyba do 10 lat mama musiała byc i koniec ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
gosia ty moja kochana coz to za fioletowo-rozowa girka ? mocno boli? buzki w stope zeby zlazlo 😜 😜 😜 😁 😁
Julus bedzie ok zobaczysz i masz racje w kupie razniej ja sie tak strasznie ciesze ze was mam ze musialm przylezc na wieczor powiedziec dobranoc i ide z moim obejrzec druga polowe, przyniosl rafaello to moge z nim poogladac 😜 a na wejsciu ak mi je dal to mu powiedzialam ze jakby mi nic na przeprosiny nie przyniosl to by w leb zarobil 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
gosia ty moja kochana coz to za fioletowo-rozowa girka ? mocno boli? buzki w stope zeby zlazlo 😜 😜 😜 😁 😁
Julus bedzie ok zobaczysz i masz racje w kupie razniej ja sie tak strasznie ciesze ze was mam ze musialm przylezc na wieczor powiedziec dobranoc i ide z moim obejrzec druga polowe, przyniosl rafaello to moge z nim poogladac 😜 a na wejsciu ak mi je dal to mu powiedzialam ze jakby mi nic na przeprosiny nie przyniosl to by w leb zarobil 😉

Martuśko ty nasza kochana to miłego oglądaniamniam rafaello ostatnio zjadłam całe wielkie opakowanie sama ☺️ śpij skarbie spokojnie mam nadzieje że zakupy sie udały buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
nie bylam na zakupach bo moj wrocil i pojechal sam bo cos tam jakies kolki musial dokupic do listew podlogowych do pokoju malego a potem przyjechali moi rodzice wiec humorek sie poprawil mama caly czs mi kiwala okiem heheeh ze bbedzie ok i wogole 🙂 a tata z konradem kombinowali nad naprawa auta bo cos sie w naszej corsie psuje 🙂 a teraz spadam milego wieczorkiu dziewcczynki 😉 nie rozrabiac mi tutaj 😜 jutro wpadne rano na kawke to doczytam bo teraz powoli odplywam 🙂 buziaki slodkich snow 😉))))) 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
to dobrze ,że humorek lepszy 😁 kolorowych snów 😘 😘 😘
a ty gocha najmłodsza rozpieszczana 🤨takiej to dobrze bo ja jak byłam mała a mam na noc pracowała to szłam spać do taty 😁 w dzisiejszych czasach by pewnie siedział za to ,że córka przyszla do łóżka ojca 😁

Kurde dobrze, że wpadłam bo przecież jutro bym tego nie nadrobiła;p;p
Nie pisałam wcześniej bo najpierw się w przychodni wysiedziałam, potem pojechaliśmy się z ciotką przywitać a na koniec jeszcze koleżanka wpadła i dopiero o 23.00 poszła;p
Co do wizyty - Mateuszek jest nada Mateuszkiem 😁 Prawdopodobnie jednak będę mamą październikową;p wg usg jest już 29 a nie 28 tc;p;p No i mały waży 1380 g 😉 Poza tym wyniki w porządku i wszystko jest ok 😁
No to ja tylko tyle i uciekam spać bo mąż już coś się krzywi;p;p buziole i do jutra 😉

No i jeszcze jedna dobra wiadomość 😉 Kama się odezwała;p nie wpada na brzuszka bo neta nie ma..
Mała rośnie jak na drożdżach - ma już 1500g! 😉 i najdalej za 7 tygodni wypisza ją do domciu 😉

Dzień dobry mamusie 😁 Ale mam dzisiaj humor tak zaraz z rana 😁 😁 😁
ha! mój wie co zrobić w nocy, żeby żona od rana była szczęśliwa 😁 😁:P:P
Obłowiłam się wczoraj w kilka ciążowo-nieciążowych bluzek więc tym bardziej humor dobry (ciotka przyjechała na urlop i obdarowała mnie 😁) cieszę się bo już zaczynałam jęczeć, że nie mam w czym chodzić;p;p