Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja wlazlam,zeby Wam powiedzieć,ze mam bole krzyżowe.Jula powtarzam,ze my biedne jak siorki bliżniacze,mam juz 33 tydzien wiec kobietko tez trzymaj sie.
U mnie tez nie tak jakbym chciala,mowie że to pierdol...y kraj.buuu
Wlasnie wlożylam wszystki ciuszki do pralki,piore po koleji,niech schna,bo kto wie co bedzie 🙂 Trzmajcie sie dziewczynki.mam nadzieje,ze do jutra 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziu szczerze to wątpie fenoterol jest po to zeby zapobiegac przedwczesnemu porodowi i skurczom nie biore zadnych innych lekow procz isoptinu zeby serce nie walilo jak oszalałe po fenoterolu a brzuch dalej sie stawia ja mam dawke 1 tabletka co 8 godzin a przy zagrozeniu calkowitym bierze sie co 2-3 godziny wiec wątpie zeby to bylo od lekow
z reszta wczesniej nic nie bralam i tez sie stawiac wiec hu.. wie co jest prawdopodobnie moja macica tez sie buntuje a to jeden z najlepszych lekarzy u nas wiec mu ufam teraz przynajmniej jestem pod dobra pieka i blisko mam lekarza a do tamtego skur...la juz nigdy nie pojde bo wszystko przez niego..
Maludko a my naprawde jestesmy jak blizniaczki i obysmy donosily nasze skarby do terminu buziakczki

• Mamusia
ehh dziewczynki oszalalabym bez was chyba ale trzeba byc silnym chociaz sil brak jak sie wszystko wali damu rade musimy najwazniejesze zeby donosic nasze skarby cale i zdrowe a co dalej to juz sie cos wymysli
mam nadzieje tylko ze pozwola mi przejsc na studiach na indywidualny tryb bo jak mieszkania nie znajdziemy w gorzowie to czeka mnie akademik a to wiaze sie z tym ze musialabym mojego maluszka mamie zostawic na rok bo tam mnie nie zameludja z malym ;/ a dojezdzac codziennie 90 km na godzine to za duzy koszt.. oby znalazło sie jaies wyjscie z tej paskudnej sytuacji trzymajcie kciukasy babeczki uciekam sie polozyc bo glowa boli i maly sie bolesnie wierci
buziam was wszystkie 😘 😘

• Mamusia
Gosiu a kostki nie lekceważ mojej mamie tez puchna kostki od niczego nawet i poszla na badanie krwi pod katem jakiegos tam czynnika juz nie pamietam i okazałao sie ze ma reumatoidalne zapalenie stawow, powiedz lekarzowi o kostce na najblizszej wizycie a noz cos poradzi, lepiej zapobiegac niz leczyc