Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Madziu w czym bedziesz brała maluszka ze szpitala bo ja zgupiałam jest tak zimno ze szok mam przyszykowane body spiszki bluze spodnie ale boje sie ze zmarznie mały ☺️

ale będziecie go samochodem przewozić??jak tak to mu to wystarczy tylko go jeszcze nakryjesz ciepłym kocykiem 🙂 i jakaś ciepła czapeczka 🙂

no samochodem mam jeszcze kocyk taki gruby uszykowany pieluszke tetrowa co by mu nie wiało ale zastanawiam sie czy rozka jeszcze nie spakować małego w srodek wsadzic a w aucie dopiero wsadzic Go do fotelika ☺️

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
Cześć dziewuszki!! 😁
Ale wiadomości z rana!!! No mówiłam, że Miłosz terminowy chłopak 😁 a w szpitalu powinni ją przeprosić, że do domu odesłali!

A Wy jak tam?? 🙂 U mnie o dziwo wyspana noc - Kubek się nie budził wcale 😁 A mąż jak skończył filmy oglądać zrobił baaardzo miła pobudkę;p;p ☺️
A od rana prasuję ciuszki malutkie 😉 i cieszę się bo mam taki grubszy komplecik - będzie w sam raz na wyjście ze szpitala 😉

tak się Wam wtracę 😁...widzę,ze też będziesz miałą maluchy z małą różnicą wieku 🙂,masz jakieś obawy??? Mój synek ma 18 miesięcy a drugi urodzi sie za 8 tygodni 🙂
Pozdrawiam Was kochane i życze łatwych porodów i zdrowych dzieciaczków 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Madziu w czym bedziesz brała maluszka ze szpitala bo ja zgupiałam jest tak zimno ze szok mam przyszykowane body spiszki bluze spodnie ale boje sie ze zmarznie mały ☺️

ale będziecie go samochodem przewozić??jak tak to mu to wystarczy tylko go jeszcze nakryjesz ciepłym kocykiem 🙂 i jakaś ciepła czapeczka 🙂

no samochodem mam jeszcze kocyk taki gruby uszykowany pieluszke tetrowa co by mu nie iwało ale zastanawiam sie czy rozka jeszcze ni3e spakować małego w srodek wsadzic a w aucie dopiero wsadzic Go do fotelika ☺️

co ty to już będzie miał za dużo lepiej trochę go zaziębić niż przegrzać tym bardziej ,że dziecko ma podwyższoną temp. ciała 😁

Aduś napisał(a):
GoGr napisał(a):
Cześć dziewuszki!! 😁
Ale wiadomości z rana!!! No mówiłam, że Miłosz terminowy chłopak 😁 a w szpitalu powinni ją przeprosić, że do domu odesłali!

A Wy jak tam?? 🙂 U mnie o dziwo wyspana noc - Kubek się nie budził wcale 😁 A mąż jak skończył filmy oglądać zrobił baaardzo miła pobudkę;p;p ☺️
A od rana prasuję ciuszki malutkie 😉 i cieszę się bo mam taki grubszy komplecik - będzie w sam raz na wyjście ze szpitala 😉

tak się Wam wtracę 😁...widzę,ze też będziesz miałą maluchy z małą różnicą wieku 🙂,masz jakieś obawy??? Mój synek ma 18 miesięcy a drugi urodzi sie za 8 tygodni 🙂
Pozdrawiam Was kochane i życze łatwych porodów i zdrowych dzieciaczków 🙂

To u nas różnica mniejsza będzie 😉 bo najdalej za 4 tyg będziemy mieć małego a Kub ma 14 m-cy 😉 Jeśli chodzi o obawy.. to pełno 😉 ale zastępuje je teraz masą przygotowań więc nie ma czasu się zastanawiać 😉 Już się nie mogę doczekać aż się szkrab pojawi 😉

magda123 napisał(a):
Gocha gogr w końcu sie wzięłaś za robotę 😁 😁 😁 kupiłaś farbę do krzeseł??

eee.. jeszcze z domu nie wyszliśmy;p kurde mróz był w nocy więc czekam aż się trochę ociepli... ale Kubie się już prasowanie znudziło więc będę kończyć potem,, teraz ogląda bajki a zaraz idziemy po tę farbę' 😉

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

[URL=http://img340.imageshack.us/i/03102010758.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/8679/03102010758.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://img4.imageshack.us/i/03102010757.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/5539/03102010757.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
oj boli w tym wieku to boli ze sie takich rzeczy nie pamięta 😁 kuźwa spanie mnie łamie 🤪ale nie ide spac bo wstyd kłaśc sie o 9.30 😜

oj chyba syndrom porodu się oddzywa 😁Marita też pisała w nocy a w dzień spała 😁 coś się szykuje 😁.Napij sie kawki bo ja właśnie sobie zrobiłam 🙂

magda123 napisał(a):
Adziulka też mi pomaga przy prasowaniu zawsze 🙂 a codziennie musi zobaczyć czy są w pólce ubranka dla Kamilka 😁 i pyta czy będzie mu mogła spodnie założyć 😁

No u nas pomaganie wygląda tak, że młody rozrzuca mi to co już uprasowane;p a ja tylko patrzę czy mi gdzieś o żelazko nie zahaczy...

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
oj boli w tym wieku to boli ze sie takich rzeczy nie pamięta 😁 kuźwa spanie mnie łamie 🤪ale nie ide spac bo wstyd kłaśc sie o 9.30 😜

oj chyba syndrom porodu się oddzywa 😁Marita też pisała w nocy a w dzień spała 😁 coś się szykuje 😁.Napij sie kawki bo ja właśnie sobie zrobiłam 🙂

pije skarbie mam jeszcze pół kubka 🙂to zdrówko Gocha kawy sie z nami napij 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Gocha kawy w ogóle nie pije bo nie lubi;p ale pójdzie i kupi sobie pepsi 😁 ha!
A ubranka nie są wszystkie... tylko nie znalazłam drugiego pudła..:/ ale chyba na razie więcej prać nie będę;p

moje też nie wszystkie bo musiałam zrobić selekcje te bardziej dziewczyńskie zostawiłam 😁 co by mi nikt chłopaka z dziewczynką nie pomylił 😁