Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda ja wlasnie o tym pomyslaalam z tymi wodami bo sama tak mam szczegolnie nad ranem ☺️
Goska no ok jak trza to trza to sie bieremy od jutra 😁 😁

po co czekać do jutra zacznijcie od zaraz 😁 😁
a jeśli chodzi o Marite to chyba zaczęła ściskać nogi bo w niedziele nie chciała rodzić 😁 😁

ło kurde... przyjechał mój brat.. cały odrapany, w krwi... ledwo idzie... Wypierdzielił się na motorze.. kretyn miał szczęście, że się dopiero rozpędzał więc na liczniku było tylko 40/h...
A ja znów musiałam to oglądać i opatrywać... masakra..
Taki kozak, że na motor się pcha a jak odkazić to się pyta czy szczypało nie będzie;p

• Mamusia
i czasami tak nawet duzo tegojest przy porzadnym kaszlnieciu albo przy jakims wygibasie ze ieraz sie zastanawialm czy to nie wody zaczynaja sie chlapac ale nie 🙂 kurde jak na zlosc znow mi cos lupnelo w tym biodrze czy miednicy z lewej strony cholera wie co to ale stac na tej nodze nie idzie tak boli yhhhh

• Mamusia
😮 😮no to niezlego masz brata kurde nic tylko w leb walnac na opamietanie co by sie uspokoil z szarzowaniem 🤢
ja spadam mamuski kochane bo kurde nawala nie to promieniuje na cala noge wiec wole lezec i tak boli i tak ale moze zasne i pnie bede czula
slodkich snow buziaki 😘

NIe bo nie pozwolił;p stanęło na wodzie utlenionej;p

ehhh.. pamiętam jak młodsi byliśmy i jeszcze rowerem jeździł też miał taką akcję.. przyjechał do domu poobdzierany i kazał się opatrywać;p historia jak widać lubi się powtarzać;p

Mi mały wczoraj dał trochę odpocząć.. ale zmartwił mnie strasznie bo od rana do popołudnia prawie go nie czułam..
A teraz wrócił do starych zwyczajów i daje 😁 I cały czas wypycha nózię w jednym miejscu;p
NIe mogę się środy doczekać bo w końcu wizytę mam. Ciekawa jestem jak tam;p;p