Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
Gosia obawiam sie ze zaczne jak bede musiala w kwietniu do pracy wrocic chyba ze znajde jakas inna ale nie wiadomo jak to bedzie wiesz mloda mama z dzickie hmm niezbyt porzadany pracownika u siebie mam "zaklepane" miejsce i wiem ze szef mnie z otwartymi rekoma przyjmie ale to jest pub i wiesz dymek bedzie kusil 😞

uuu... to ciężko może być... mnie dalej kusi jak ktoś koło mnie pali...

Mnie tak cholercia ostatnio wzięło... już przecież 2 lata jak nie palę i był spokój a ostatnio.. hmmm.. chyba przełamało mnie to, że mój przyznał się, że też cholernie ma ochotę... a tak to ostro udowadnialiśmy sobie, że nam się nie chce...

• Mamusia
mi sie wlasnie nie chce jak ie mam z imi stycznosci i nawet lezy moja stara otwarta paczka z mietowymi slimkami i mnie nie rusza ale teraz tescie przyjechali i moja tesciowa jara jak smok i co wylazi z balkonu i przejdzie kolo mnie to mnie troche neci ale daje rade 🙂 i masz racje Goska z tyciem tez ma duzo rzucanie palenia w ciazy bo pewnie jakbym palila mniewj bym jadla i tak bym nie przytyla ale z dwojga zlego wole zrzucac te kilosy niz truc dziiecko 🙂

GoGr napisał(a):
Sweety około jeszcze nic nie znaczy 😉 Bo usg może się mylić;p w sumie do 0,5 kg.. ale w jedną albo drugą str;p Mi na ostatnim usg (przed samym porodem) wychodziło, że kUBUŚ BĘDZIE MIAŁ NIECAŁE 3,5 KG.. a urodził się 3 960;p;p
Ale 5-kilowym dzieciątkiem bym się nie stresowała;p Myślę, że najwyżej do 4 dobije;p

mam nadzieje zreszta za nie dlugo sie przekonam.
moja mama ze mna przytyla tylko kilogram a ja jestem wczesniakiem i mialam 3300g za to tatus mojego smyka mial piec kilo zobaczymy w kogo sie wda.

Mortishia24 napisał(a):
madzoia gdzie idziesz hulac?? zabierz nie ze soba pilsss 🙂 mozejak poskacze troche to Alek sie zdecyduje 😜

chodz z nami my lecimy na urodziny moze moj jak poskacze to zdecyduje sie wyskoczyc w nocy.

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
madzoia gdzie idziesz hulac?? zabierz nie ze soba pilsss 🙂 mozejak poskacze troche to Alek sie zdecyduje 😜

Marta ja idę na 19 na impreze może zdążysz dojechać to razem pohulamy 😁 sweety ty też przyjedz jak w trzy ciężarówki wyskoczymy na parkiet to cały będzie nasz 😁 😁

magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

Marta ja idę na 19 na impreze może zdążysz dojechać to razem pohulamy 😁 sweety ty też przyjedz jak w trzy ciężarówki wyskoczymy na parkiet to cały będzie nasz 😁 😁

To lepiej wpadajcie do mnie dzisiaj wieczor urodziny i jutro popoludniu tez po takich atrakcjach maluchy napewno sie posypia 😁 😁 😁

Mamuśki odzyskaliśmy tv więc jest szansa, że mój nie będzie mi wieczorami lapka zabierał 😁
Właśnie rozkłada z bratem wykładzinę u Kubka 😁
No to zbieram się kąpać młodego i wpadnę potem zajrzeć czy jesteście 😉