Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe moj sie stresowal jak wychodzili i caly czas powtarzal ze jak sie zacznie to szybko mam dzwonic on wsiada w auto i w pol godziny przejedzie te 70pare kilometrow heheh i caly czas patrzyl mi na brzuch i sie schizowal ze znow mi ise strasznie obnizyl 😁 ah ci faceci 🙂 Maly nie bedzie taki zlosliwy i dzis sobie da spokoj bo mamusia tak chce 😜 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
hulanek nie było 😞 a szkoda bo bym se pohulała a wróciliśmy przed północą bo Adziulka nam się uśpiła 🙂 na moim brzuchu a na swoim braciszku 😁

hyhyhy juz komitywa miedzy nimi super 🙂 🙂

no Adziulka po jednej stronie brzucha a Kamil po drugiej 😁 szukał sobie miejsca ,żeby siostry nie budzić 😁 za to jak ją położyłam spać siadłam jeszcze przy lampku to tak sie zaczął rozpychać ,że myslałam ,że mi brzuch rozerwie 😁 😁

magda123 napisał(a):
najgorsze jest jak masz już termin czekasz a tu dupa małemu się nie spieszy 😜 i czekasz aż łaskawie mu się zachce 🙂

No niestety my nic z tym nie zrobimy zostaje nam tylko czekanie.

• Mamusia
oj to do Maludki nie podobne by jej nie było 🙂
wiec moze tuli juz Miloszka w swoim ramionach 😉
wiec bede was podgladala i czekala na wieści

Trzymajcie sie mamuśki juz niedlugo i wasz termin nadejdzie :* choc wiem po sobie ,ze to czekanie na koncowce jest najgorsze 🙂 ale dacie rade 😉

• Mamusia
buuu o ty niedobra 🙂 ja nie mialam jak bo moj wstawal o 7 i sie szykowal z teesciami do aski na chrzciny potem przylazl jego brat to juz wogole yhh chyba juz nie pobzykam przed porodem heheh
ale wstalam z tak obolala pipka ze szok i moj sie schizowal ze znow mi sie brzuch obnizyl 😁

• Mamusia
moja mama z Kamilkiem sa w kościele więc z racji naszej wczorajszej rocznicy zaślubin trzeba było sie bzyknąć puki okazja ☺️ 😁ech u mnie pogoda do dupy i boli mnie głowa 😠 kurde wydaje mi sie że jednak maludzia rodzi bo to do niej nie podobne co by sie wogóle nie pokazac 😆