Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wczoraj z moim zaglondalismy na ta strone on nic nie rozumie wszystko musialam mu tlumaczyc i stwierzilismy ze w pazdzierniku jest wiekszosc chlopcow grudzien ma dziewczynki a listopad mieszanke chlopcow i dziewczynek hehehe 😁

Mortishia24 napisał(a):
hehe uciekly robic pranie i inne glupi rzeczy 😁 a nawet nie zwrocilam uwagi ze tak jest z tymi miesiacami hehe u nas fakt ze chlopaki rzadza 🙂

Mamusia mnie zagadala jak zawsze hehehe
Jakis brzuszek zostal czy juz nikogo niema?

• Mamusia
ja jestem tylko krece sie po domu bo jak za dlugo siedze to mi kregi wygina 🙂 zjadlam juz 3 krokiety 😮 nie moge sie powstrzymac moja kochna tesciowa przyjechala w czw a wczoraj juz narobila krokietow na caly tydzien 😁 miala wyrzuty sumienia bo jka byla dwa miesiace temu to miala zrobic i mnie olala i sobie obiecala ze jak tyko przyjedzie to mnie dopiesci 😁

A ja sobie siedzę i nic nie robię 😉 Czekam aż mój wróci z pracy. Pojedziemy po siostrę żeby się Kubkiem zajęła i będę czyścić stolik i krzesełka do pokoju małego 😉 Mamy już wykładzinę przywiezioną - rozwinęłam kawałek Kubie to usiadł na niej i nie chciał zejść 😁 Strasznie się cieszy szkrab mały!
Sprzątanie zostawiam sobie na wieczór bo ojciec z wujkiem dalej ciągną ocieplanie więc robienie czegokolwiek teraz nie ma sensu...
A Mateuszek zaczął mi właśnie buszować po żołądku;p
Co tam?? 😉

GoGr napisał(a):
A ja sobie siedzę i nic nie robię 😉 Czekam aż mój wróci z pracy. Pojedziemy po siostrę żeby się Kubkiem zajęła i będę czyścić stolik i krzesełka do pokoju małego 😉 Mamy już wykładzinę przywiezioną - rozwinęłam kawałek Kubie to usiadł na niej i nie chciał zejść 😁 Strasznie się cieszy szkrab mały!
Sprzątanie zostawiam sobie na wieczór bo ojciec z wujkiem dalej ciągną ocieplanie więc robienie czegokolwiek teraz nie ma sensu...
Co tam?? 😉

No to maluchowi frajde zrobiliscie yeraz z pokoju nie bedzie wychodzil

no moje "nicnierobienie" się skończy tak koło godz 15;p
Kurcze nie wytrzymałam wczoraj i kupiłam sobie rennie... miałam zgagę przez 24 h!!! cholera - nawet nie wiedziałam, że to możliwe jest;p
A jeszcze miałam Wam pisać;p nadal liczę na to, że urodzę przed czasem ale moje naiwne nadzieje osłabiła mama... ona nie dość, że urodziłam mnie i brata w rok i 2 miesiące po pierwszym porodzie, nie dość, że bliźniaki (i to cięzkie bo obydwoje ponad 3 kg;p) to urodziła po terminie... Czyli może się okazać, że z moich planów nici...

sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):
Co tam?? 😉

No to maluchowi frajde zrobiliscie yeraz z pokoju nie bedzie wychodzil

Sweete żebyś wiedziała 😉 nawet nie wiedziałam, że roczne dziecko potrafi się aż tak bardzo z czegoś cieszyć, tak przeżywać 😉 NIesamowite uczucie kiedy się na to patrzy! Tylko czekam aż pokoik będzie gotowy 😉
Zamówiłam mu wczoraj naklejki na ścianę (bo mamy pomysł jak zrobić gładką ścianę nie niszcząc boazerii 😁) a dzisiaj zamówiłam firanki 😉 jeszcze tylko zasłonki muszę wyszukać..