Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OOO 😉 to ja trzmam kciuki za Emilkę i Maritę 😉 NIech rodzą 😁
Kuba pokojem zachwycony 😁 ciekawe co będzie jak go zupełnie skończymy 😉
A na razie ja się cieszę bo jak już jest wykładzina to mogę wypełniać szafki Kubusiowymi ubrankami bo wiem na 100%, że już ich nie będą musieli wynosić 😁 Więc zamierzam olać niedzielę, wykorzystać cudowne słoneczko i prać ubranka dla Mateuszka!;D Zniosłam już pudło z ciuszkami i się rozczulać zaczęłam 😁

No.. a noc jak to zwykle ostatnio do dupy.. Kubek ma kaszel i cały czas się budził:/ czyli nie udało się nawet poprzytulać do mojego;( buuuu...

Idę obiadek gotować 😉 Moi zaraz wrócą z jakimś piciem i proszkiem do prania 😁 buziole 😉 będę wpadać co chwilka i podkukiwać więc nie znikajcie na całą niedzielę 😁

Ja też 😁 Chociaż i tak nie przeżywam tego tak jak przy Kubku.. wtedy mogłam całymi dniami siedzieć w tych ciuszkach;p teraz chyba już jestem oswojona 😁
Oj coś mnie brzuszek od rana boli i niedobrze mi.. wygląda na to, że chyba 4 dzień z rzędu będę bez obiadu bo nie dam rady.. ehh...
Moi coś pojechali i ich nie widać... a mam ciśnienie na pepsi;p;p

• Mamusia
SMS OD MALUDY CYTUJE>OD WCZORAJ MNIE BIERZE.WODY TROSZKE ODESZŁY DZIS POŁOZNA POWIEDZIAŁA ŻEBY PRZYJECHAC BO WYGLADA NA TO ZE ZACZĄŁ SIE PORÓD SKURCZE NIE REGULARNE DÓŁ CISNIE TRZYMAJCIE KCIUKI> kurcze Maludziu powodzenia zebys jak najszybciej utuliła Miłoszka 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
Agaw chociaż nie będzie osamotniona w tym temacie 🙂 Będą mogły z Kasią nawzajem sobie opowiadać o swoich dolegliwościach 😁 😁 Ale nie powiem zazdroszczę im tych fasolek 🙂 😁

oj Aguss teraz to sie posypie jak już dziewczyny zaczęły zazdrość zazdrość moze i TY zafasolkujesz 😁 no fajnie będą miały mniej więcej wtym samym czasie bobaski 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Agaw chociaż nie będzie osamotniona w tym temacie 🙂 Będą mogły z Kasią nawzajem sobie opowiadać o swoich dolegliwościach 😁 😁 Ale nie powiem zazdroszczę im tych fasolek 🙂 😁

oj Aguss teraz to sie posypie jak już dziewczyny zaczęły zazdrość zazdrość moze i TY zafasolkujesz 😁 no fajnie będą miały mniej więcej wtym samym czasie bobaski 😁

Gosiu ja nie mówię nie bo chcę mieć jeszcze bobaska ale nie teraz bo muszę chałupkę skończyć i jakąś pracę znaleźć 🙂

Ja już codziennie oczekuję od Ciebie i Emilki esków no i dziś myślałam że przekażę Wam super wiadomość ale jak widać Emilki Adrianek też uparty 😁 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):

Gosiu ja nie mówię nie bo chcę mieć jeszcze bobaska ale nie teraz bo muszę chałupkę skończyć i jakąś pracę znaleźć 🙂

Ja już codziennie oczekuję od Ciebie i Emilki esków no i dziś myślałam że przekażę Wam super wiadomość ale jak widać Emilki Adrianek też uparty 😁 😁 😁

• Mamusia
no uparte chłopaczyska 😁 ja wiem ze TY jeszcze będziesz bobaska miała a zreszta jka by dzidzia sie trafiła to i domek bys skonczyła i bobaska wychowała 😉 😜 Kasia troszke zszokowana no ale wszystko bedzie na pewno dobrze 🙂 jak wcześniej miałam jakies objawy tak teraz nic az normalnie to smieszne no nic czekam dalej 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
No zszokowana bo już więcej nie chciała mieć dzieci 🙂 Ale jak to mówią nie pierwsza nie ostatnia jest w takiej sytuacji 🙂Jak emocje opadna to będzie sie cieszyć ciążą i potem narodzonym maleństwem 🙂

dokładnie a może teraz synuś bedzie 🙂 fajnie emocje troszke opadna i na pewno bedzie szczęsliwa 🙂 czemu oklaski wyłaczyłas chciałam cie oklaskać ze nam info dostarczasz o Emilce a tu sie nie da 😞