Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alez mam skurwialego dolka normalnie od rana co chwila laeze i rycze a najgorsze jest to ze nigdzie nie moge byc sama bo zawsze ktos sie za mna przypaleta jak nie tesciowa to szwagier i tak wszystko mnie dobija juz z tego czekanaia a wszyscy mnie pocieszaja a ja nie chche musze w kublu przesidywac bo tam mi nikt narazie jeszcennjie wszedl 🤢 🤢 🤢 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
alez mam skurwialego dolka normalnie od rana co chwila laeze i rycze a najgorsze jest to ze nigdzie nie moge byc sama bo zawsze ktos sie za mna przypaleta jak nie tesciowa to szwagier i tak wszystko mnie dobija juz z tego czekanaia a wszyscy mnie pocieszaja a ja nie chche musze w kublu przesidywac bo tam mi nikt narazie jeszcennjie wszedl 🤢 🤢 🤢 😞

Martuś wiem co czujesz ja miałam to samo w tamtym tygodniu przytulam skarbie mnie już przeszło zobojetniałam na wszystko 😞wiem że to czekanie jest dobijające cały czas cos boli a nic sie nie rozkręca 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):

współczuje ja miałam to samo ale jak leżałam w szpitalu i czekałam aż mnie podłączą pod kroplówkę 😉 wkurwiające jak co 15 min. do ciebie dzwonią i pytają czy już urodziłaś 😠

• Mamusia
wiecie fajnie ciesze sie ze oni sa nie jestem sama do poludnia teraz gdy w kazdej chwili moze sie zaczac akcja-chociaz coraz mniej zaczynam wierzyuc ze kiedykolwiek to nadekjdzie ale w sumie jak bylam sama to miaalm taki luz psychiczny a teraz jednak tescie, brat konrada przylazi co chwila i tak troche nieswojo sie czuje mam nadzijeje ze sie przyzwyczaje jak maluszek bedzie

• Mamusia
noo oni mnie nie wkurwiuaja tylko wiesz jak sie siedzi samemu a nagle pelna chata to dziwnie sie tak przestawic tym barrdziej jak bylam sam ryczalam se na glos kiedy chcialam lazilam w wyciagnietej,poplamionej bluzie bez stanika ze stojacyumi sutkami a teraz musze sie jakos zbierac a wcale mi sie nie chche

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
wiecie fajnie ciesze sie ze oni sa nie jestem sama do poludnia teraz gdy w kazdej chwili moze sie zaczac akcja-chociaz coraz mniej zaczynam wierzyuc ze kiedykolwiek to nadekjdzie ale w sumie jak bylam sama to miaalm taki luz psychiczny a teraz jednak tescie, brat konrada przylazi co chwila i tak troche nieswojo sie czuje mam nadzijeje ze sie przyzwyczaje jak maluszek bedzie

nie chce cie dołować ale to trochę za dużo dla ciebie osób 😉 bo jak urodzisz to będziesz potrzebować jeden dzień spokoju a tu jednak cały dom ludzi 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
gosia wlasnie w tym tkwi diabelek ze my sie juz teraz do wszystkiego czepiamy bez powodu heheehstraszne ale prawdziwe ze kobieta na ostatnich dniach zachowuje sie jak totalny psychol 😁

dokładnie tak sie czuje jak jakas chora psychicznie az mi wstyd tak jeździc po tej mojej biednej mamie ☺️

• Mamusia
madziu boje sie ze masz racje ale nic na to nie poradze i jakos dam rade wiem ze mam w kazdej chwili oparcie w konradzie i ze jak go poprosze to on ich poustawia wszystkich przynajmniej taka mam nadzieje
A chrapanie Gosia nawet mi nie mow bo jak ja sie wybudze jak moj chrapie to mam takie wizje jego morderstwa ze sama siebie sie boje 😁

• Mamusia
a dzis o 13 dzwonie do mojego ze jak bedzie wracal zeby mi jakois sok kupi bo w domu nic dobrego do picia nie ma przywiozl mi dwa kubusie i to jeden moj ulubiony z bananem i truskawka i wiecie co zjebalam go bo ja nie chcialam przecierowego tylko zwykly w kartonie taki plynny jebnieta normalnie