Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

heeej.. u nas też deszczowo:/ jeszcze wściekam się bo nie mogę znaleźć jednego pudła z ubrankami... a mam tam takie słodziachne malutkie jeansy i adidaski reeboka dla małego;p
A poza tym to w ogóle do dupy dzień.. Zasnęłam z pomocą Kuby dopiero koło 1... a wstać musiałam normalnie:/ łeb mi pęka...

Z tą różnicą, że ja jak zwykle nie z powodu ciąży nie spałam... Kub tak kaszlał koło 22, że chciałam mu syropek dać, żeby nie płakał i się rozbudził... Myślałąm, że padnę w nocy.. a teraz też tylko na ręce i na ręce..

gosia2301 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
haha dziewczynki czy wy ruszyłyście z porodami już??:P hihi...

E Olu u nas cięzko idzie naszym chłopakom tak dobrze w brzuchach ze nie chcą wychodzić 😉

hihihi to ruszać ruszać 😜 bo niedłuuugo my 😜 hihi a my mamy dziewuszki same praktycznie 😜

No i nie sprzątałam;p pranie tylko zrobiłam;p Wróciła teściowa więc pojechałam sobie pozałatwiać parę spraw na mieście 😉 a teraz mam lenia giganta 😁
Pogoda się robi przyjemniejsza, chmury się rozchodzą a wychodzi takie ślicznie błękitne niebo 😁
NO więc zaczynam się cieszyć 😁 a poza tym jutro mam wizytę 😁 😁 😁

No i dzwoniła do mnie siostra 😉 2 h temu wylądowała w krk i wpadnie wieczorkiem 😉

• Mamusia
no i polozylam sie po tej 9 i zasnelam az do 13 ☺️ ☺️ 🤪 normalnie jakby mi dzis przyszlo rodzic to ojj 🙂 taki leniwiec we mnie wlazl 🙂 wy chociaz posprzatalyscie a ja nic tylko pozmywlam w kuchni a wszystko tesciowa robila az wstyd dobrze ze chociaz w to zmywanie jej sie wcisnelam

• Mamusia
ide sie robic bo musze wyjsc z domu bo ocipieje z nudow chyba pojedziemy do parku jak caly przejde(a duuzy jest) to moze w koncu cos malego ruszy bo jak mu opowiadam o zajebistym wyrku z cudownym materacykiem i o super ciuchcach myslalam ze one na niego zadzialaja jak ma po mamie chrakter ale nic z tego jak narazie 🤢

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ide sie robic bo musze wyjsc z domu bo ocipieje z nudow chyba pojedziemy do parku jak caly przejde(a duuzy jest) to moze w koncu cos malego ruszy bo jak mu opowiadam o zajebistym wyrku z cudownym materacykiem i o super ciuchcach myslalam ze one na niego zadzialaja jak ma po mamie chrakter ale nic z tego jak narazie 🤢

Marta ja tez sie wkurwiłam i byłam po małego zaliczyłam 62 schody bo jak bede tak w domu siedziec to tez ocipieje ni ciula od dzisiaj z powrotem jeżdze po małego 😜