Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
...123 napisał(a):
kule cos mi sie pusje ten brzuszek no ;/
tak zastrzyki raz na 3 miesiace ... no tez słyszłam ze jeszcze takie nie całkiem sprawdzone sa w skutkach ubocznych ... no a ja tabletek nie moge bo kule skleroze mam... 😉

skleroze ma też gocha i ja 😁 dobrze,że nie boli bo by trzeba było brać na nią leki o których i tak by sie nie pamiętało 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Madziulka a ty mialas cesarke no nie? A dlugo czekali az zdecydowali o niej czy od razu mialas planowana??

tak miałam o 15 odeszły mi wody a o 18 zapadła decyzja ,że ide na cc tak wię o 19 godz miałam całą salę lekarzy i na szybko badania wywiad ,i znieczulenie ledżwiowe 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
mnie skurcze ustały podczas porodu i tez mieli robic cesarke ale dali kroplówe i ruszyło ale lekarz kład mi sie na brzuchu co by małego wycisnąc 🤢

gocha ja od 8 rano byłam pod kroplówką, miałam regularne skurcze cały czas tylko nie było od 10 do 18 żadnego rozwarcia czyli akcji porodowej 🙂 tak to nazywaja lekarze

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
mnie skurcze ustały podczas porodu i tez mieli robic cesarke ale dali kroplówe i ruszyło ale lekarz kład mi sie na brzuchu co by małego wycisnąc 🤢

gocha ja od 8 rano byłam pod kroplówką, miałam regularne skurcze cały czas tylko nie było od 10 do 18 żadnego rozwarcia czyli akcji porodowej 🙂 tak to nazywaja lekarze

😲 😲 😲o kurde dobra no ale nie straszmy Marty bo stwierdzi że pierdoli i nie rodzi 😁