Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurwa mac w co ja sie wpakowalam najlepszefo yhhh po 9 miesiacach euforii z powodu zajscia w ciaze nagle przejzalam na oczy co mnie czeka 😁 😁 😁 niezly zaplon mam nie ma co 😁 😁:

wczesniej nie chciałysmy straszyc ☺️ale w sumie to wcale tak u Ciebie byc nie musi wpadniesz na porodówke od razu partych dostaniesz i Alek wyskoczy 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja szczerze licz na to ze mi wody odejda bo podobno przebijanie to nic milego??
Daria posiedz jeszcze chwilke zaraz godzina policyjna to sie wszystkie zmyjemy 😜

Martusiu miałam przebijany pęcherz i to nic nie boli to jest dosłownie tak jak balon byś przebijała tylko bez huku 🙂 2 sekundy i tylko czujesz jak wody odchodzą 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
Daria posiedz jeszcze chwilke zaraz godzina policyjna to sie wszystkie zmyjemy 😜

Martusiu miałam przebijany pęcherz i to nic nie boli to jest dosłownie tak jak balon byś przebijała tylko bez huku 🙂 2 sekundy i tylko czujesz jak wody odchodzą 🙂

nie no mnie przebijanie tez nie bolało ale maiłam masaż szyjki macicy to dopiero jest czad 🤪

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

nie no mnie przebijanie tez nie bolało ale maiłam masaż szyjki macicy to dopiero jest czad 🤪

no nie mów ,że jeszcze przy porodzie orgazmu dostałaś?? 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
kurwa mac w co ja sie wpakowalam najlepszefo yhhh po 9 miesiacach euforii z powodu zajscia w ciaze nagle przejzalam na oczy co mnie czeka 😁 😁 😁 niezly zaplon mam nie ma co 😁 😁:

wczesniej nie chciałysmy straszyc ☺️ale w sumie to wcale tak u Ciebie byc nie musi wpadniesz na porodówke od razu partych dostaniesz i Alek wyskoczy 😁

eheheh gosia na takie bajki to my za stare jestesmy ja zartuje wiadomo ze sie troche boje ale nie tyle bolu co teo zeby komplikacji zadnych nie bylo a bol mysle ze jestem na niego przygotowana

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

No ja tej "przyjemności " nie miałam:P

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
chcesz rodzic to co narzekasz dziekuj tu kolezankom ze skurczyki sie mnoza a tak powaznie dalej cie ten brzucho boli? liczysz czas??

boli nic nie licze bo jak sie połoze to pewnie przejdzie a zresztą to nie bóle porodowe bo za mało bolesne młody sie odzywa bo jem chrupki orzechowe przez Was zołzy bo mnie o orgazm przy porodzie posadzacie 😎

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
chcesz rodzic to co narzekasz dziekuj tu kolezankom ze skurczyki sie mnoza a tak powaznie dalej cie ten brzucho boli? liczysz czas??

boli nic nie licze bo jak sie połoze to pewnie przejdzie a zresztą to nie bóle porodowe bo za mało bolesne młody sie odzywa bo jem chrupki orzechowe przez Was zołzy bo mnie o orgazm przy porodzie posadzacie 😎

a ja jem cukierki trufle mimo,że nikt mnie nie podejrzewa o nic 😜 więc nie zganiaj na nas tylko na twojego pypcia 😁