Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
jak cos sie zacznie dziać to na pewno napisze jeszcze dzisiaj znowu zalicze 62 schody moze mnie ruszy sesesese 😁

z tymi schodami to moja mama twierdzi ze mam sobie pochodzic jak zaczna mi sie skurcze ponoc miesnie sie rozluzniaja i niby latwiej urodzic
ciekawe czy bede o tym pamietac hehehe 😜 😜 😜

jula napisał(a):
hej babolki super wiesci 😆 mamy mieszkanie 🤪 w poniedzialek podpisalismy umowe, a dzis moj oficjalnie odebrał klucze Jupi 😁 😁 nie macie pojecia jak sie ciesze heh 🙂 maly tez chyba podekscytowany bo od wczoraj coraz czesciej mam skurcze ale w miare znosne czyli juz powoli sie zaczyna ale pewnie jeszcze nie dzis ani jutro heheh 😁
no Emsi GRATULACJE :* Szybkiego powrotu do zdrowia 🙂
a Miloszek jest sliczny, piękna dzidza Maludko wracaj szybciutko 😉

Jula gratulacje! To teraz już możesz spokojnie rodzić 😉
A mówiłyśmy, że ie ma się co martwić bo znajdziecie na czas??:P oklaska masz 😁 bo dzisiaj taki dzień, że ja wszystkich klepkam 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Ja to obstawiam Gocha, że 10 urodzisz;p Maludzie też leciał dzień za dniem do terminu i nic się nie działo i patrz jak się wpasowała 😁

zobaczymy 10 to niedziela tu są wybory moze jakiś gratis by dostał 😁 a w niedziele urodzeni to podobno leniuszki 😜

gosia2301 napisał(a):
hehehe nie jestem tak sobie napisałam z wrażenia 😁a Ty leń głupoty pleciesz zapierdzielasz 24 h na dobe na pełnych obrotach przy Kubie w domu obiadki gotujesz i sie leniem nazywasz 😠

Mówię Ci Gocha 😁 leń ze mnie pierwsza klasa 😁 drugiego takiego nie znajdziesz;p

Dobra Skarby 😉 uciekam zrobić mojemu jajecznicę na grzybkach bo zgłodniał 😉 zawiozę mu i od niego już do lekarza pojadę więc odezwę się po wizycie 😉 do potem 😘

• Mamusia
gosiu ja juz nie czekam tylko juz dzis gosi drugiej p[isalam ze sasiadka mnie wkurwila bo stwierdzial do tescia "kiedy ja urodze bo taka gruba sie juz tocze" no i mnie taka kurwica lapnela i dol przez to mendzisko ze szok niecierpie takich wsciboli pieprzonych ale ok juz nie marudze 😜

• Mamusia
tiaaa cyce jak donice dupa jak stodola i tyczy wiecznie w tym oknie klempisko jedne a w dupie ja mam mojej wielkiej a niech ja tylko spotkam to grzecznie jej powiem 134 pazdziernik cos jeszzce chce pani wiedziec czy tescia bedzie pani dalej zaczepiac pita stara pojedziemy po ten kocyk i czapeczke jakas kupic i moze polazimy chwile dopoki mi nie jebnie w biodrze bo tedyu nie idzie stanac na ta lewa noge i wygladam jak paralityk 😁 😁 😁