Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Taa;p mój się już dzisiaj chciał pojednać;p jak wannę czyściłam;p;p
z racji tego, że stara jest walczyłam z nią odkamieniaczem i żeby spodni nie zniszczyć zdjęłam je;p a tu z tyłu niespodzianka;p NIestety odkamieniacz i Kuba z babcią na korytarzu go przystopowały;p;p

Jula napisałam Ci jeszcze na październiku co u Agi 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Taa;p mój się już dzisiaj chciał pojednać;p jak wannę czyściłam;p;p
z racji tego, że stara jest walczyłam z nią odkamieniaczem i żeby spodni nie zniszczyć zdjęłam je;p a tu z tyłu niespodzianka;p NIestety odkamieniacz i Kuba z babcią na korytarzu go przystopowały;p;p

Jula napisałam Ci jeszcze na październiku co u Agi 😉

heheh widzisz czasami to szkoda ,że nie jesteście sami 😜

Kurde.. no ale nic straconego;p zawsze kogę zadecydować, że wannę trzeba umyć jeszcze raz;p;p a wiecie - historia lubi się powtarzać;p z tą różnicą, że Kuba i babcia już śpią 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jula napisał(a):
haha a ja niestety musze poczekac az 11-letnia siostra mojego pojdzie spac bo mu asystuje przy pleju wtedy dopiero bedziemy mogli sie soba zajac haha 😁

daj jej coś na spanie i atakuj swojego ja lwica 😁 😁

heheh doby pomysl ale nic nie mam hehezaraz zarzadze im koniec zabawy a co poo nocy mi beda siedziec hahah

Dziewczyny - byle tylko nam było dobrze 😉 ja uciekam już.. ale chyba raczej lulu niż coś;p bo obydwoje wykończeni jesteśmy usypianiem młodego..:/
Mam nadzieję, że do jutra 😉

dzień dobry babeczki 🙂 widzę,że u nas wesoło wczoraj było i to oczywiście za sprawą Madzi i Gosi 😁
czasem to ja Wam zazdroszczę tego poczucia humoru na zawołanie haha 😁
u mnie trochę lepiej,nie czuję dzisiaj tego "ścisku" w brzuchu i jak na razie mi nie pęcznieje...ale to może dlatego że od dwóch dni nie robię nic oprócz jedzenia i mycia naczyń 😉 ale znów martwi mnie inna rzecz, mała też już tak nie szaleje.... 😞 co prawda da o sobie od czasu do czasu znać ale to tylko delikatne stukniecie... 🤨
jak nie urok to .... 🥴
Wczoraj mnie nie było bo byłam u mamy a dzisiaj obiecaliśmy Amelce że zabierzemy ją do dinoświata ,ale pogoda coś nie za bardzo, do tego zimno ,no i nie wiem jak ja się będę czuć po tym dniu...bo to jednak trochę łażenia jest zanim przejdzie się cały park 😉 nie chcę jej zawieść i chyba się wybierzemy bo tak jest bidulka nastawiona ,że szok 🙂
Miłej niedzieli Brzunie 🙂

• Mamusia
🙂 Dzień dobry!!
Iwonka nie przejmuj się 😉 może Mała korzysta z chwili spokoju w brzuszku 😉 a wcześniej kopała, żebyś nie forsowała się tak... 😉 miłego wyjazdu 🙂 oby się rozjaśniło i nie padało 🙂

Madzia a Ty co sobie zrobiłaś? skaleczyłaś je czymś?