Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
kurde ale ona na mnie atak przeprowadziła siadała atakowała no normalnie jaks nawiedzona 😁

Hehe mnie tak raz na kibelku mucha atakowała;p niestety wtedy to ja przegrałam;p

ale co zaciążyłaś?? czy musiałaś z kibelka szybko uciekać??

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
podobno drugi poród jest szybszy i łatwiejszy 😉

Madzia nie ma reguły.. ciotka mi mówiła, że pomimo tego, że drugie dziecko było mniejsze to duuużo bardziej się umęczyła niż przy pierwszym

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Madzia pewnie jutro będę Cię pytać jutro o nazwę tych kropli;p bo już zapomniałam i pewnie znów zapomnę a pasuje coś spróbować na ten jego nochalek 😉

ja jej daję te krople na noc i jeszcze jej smaruję plecki przód i stopy maścią u mnie dziecko nie ma dłużej kataru jak dwa dni 🙂 jak tylko widze po niej ,że coś nie tak to zaraz aplikacja 😁 ja przypomnisz to ci napisze nazwe 🙂

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂
Co się dzieje z tym forum?? albo dodaje jednego posta kilka razy albo "zjada"... ehhh...
Widziałam, że miły wieczorek wczoraj miałyście 😉 ja wolałam pójść spać... kurde nie mogę przestać o tym myśleć... 🤢 dziś powinnam jechać i odebrać wynik, ale pada od rana... 😮 a bez wózka to tylko Daria mi zmoknie i się przeziębi...
a z weselszych rzeczy to wczoraj wyciął jej się ząbek do końca 🙂 zorientowałam się dopiero jak musiałam jej wyciągnąć trocinkę z buzi... ugryzła mnie Cwaniara i zaczeła się śmiać 😜