Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no właśnie o tę pogodę chodzi bo zima ma wrócić a u nas kościół nieogrzewany 😞 dlate3go chce w sobotę żeby nie było na całej mszy tylko rach ciach 😉 ale zobaczymy co na to ksiadz bo ten nasz to udany pod tym względem...

• Mamusia
🙂 Hej Kochane 🙂
Jak Wam weekend minął? 😉
nie wiem czy Was jeszcze złapałam... ale cieszę się że piszecie 🙃 nie czytam swoich postów na 1 stronie po takim długim czasie 🙂

U nas wszystko ok 😉 Kinga prawie już nie śpi w ciągu dnia... ale za to woła jak jej się nudzi 😉 robi takie słodkie "heeeeeeee" i się uśmiecha jak ktoś na nią spojrzy 🙂 Daria ciągle ją przytula i całuje 😉 za co Kinga odwdzięcza się uśmiechem i "buziakiem"(lekkim polizaniem 😉)... A gdy tylko zaczyna płakać Daria dzielnie wciska jej smoczek w buzię i kołysze fotelikiem 😉
A ja się za siebie wzięłam 🙂 postanowiłam, że codziennie będę biegać z rana 🙂min. 10 minut 😜 i ten niecny plan wyrobienia ekstra figury już wprowadziłam w życie 🙂

A chrzest planujemy na sierpień albo dopiero końcówkę września, bo mój brat wypływa w marcu na min. 4 miesiące, a 17 września bierze ślub 😉

GoGr napisał(a):
To dziewczyna z października...

Co tam Iwonka? 😉 Jak patrzyłam na nk to Ty już laska jesteś? 😁 Jak tam Twoje cycki;p bo te ciążowe nam się podobały bardzO 😁

gdzie ja laska 😜 😁 zdjęcie z góry zrobione i dlatego nie widać moich kilogramóqw a dopiero w drugie spodnie sie dopięłam ,oczywiście wystaje z nad nich kupa tłuszczyku.... 😁 zaczynam ćwiczyc ale co z tego jak prosto od ćwiczeń lecę i szukam czegoś słodkiego 😁 brak mi motywacji 😉 co do cycków to jeszcze są ok ale jak zaczne chudnać to pierwsze zlecą 😁 😁

aLE JA BRZUSZKI ROBIĘ ZPOMOCĄ PRZYRZĄDU DO BRZUSZKÓW 😉
NIestety mam trochę uszkodzony kręgosłup i bez tego byłoby to zbyt dużym obciążeniem.. a tak obciążam tylko brzuch 😉

no ja też marzę o takim urządzeniu, z brzuchem nigdy nie miałam problemu, parę ćwiczeń i juz się fajny robił ale po ciaży to trochę potrwa a moj mi nog trzymaqc nie chce bo tylko kompem zajęty teraz bawi Majke bo dranica nie chce sie do mnie śmiac tylko do niego caly czas

ja mam coś takiego:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.progadzet.pl/68-192-large/ab-roller.jpg&imgrefurl=http://www.progadzet.pl/sprzet-do-cwiczen/68-ab-roller.html&usg=__OYOh79AH41zn8N6WYB34DhdRVes=&h=300&w=300&sz=9&hl=pl&start=20&zoom=1&tbnid=99mrn0_2OOAqUM:&tbnh=133&tbnw=123&ei=ZyI0TafvLIjMhAewtJiXCw&prev=/images%3Fq%3Dprzyrz%25C4%2585d%2Bdo%2Brobienia%2Bbrzuszk%25C3%25B3w%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D575%26tbs%3Disch:10%2C217&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=402&vpy=259&dur=161&hovh=225&hovw=225&tx=154&ty=193&oei=EiI0TfXuDoGZOtqP2bYC&esq=19&page=2&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:20&biw=1366&bih=575

super jest 😉

Gosia jak Ty na tym ćwiczysz bo patrzę i pojać nie mogę 😮 😁 ale coś fajnego to chyba jest i niedrogie może mojego namówię żeby mi zakupił hehe 😁 planowałam też wypróbować jakiś suplement diety ale nie wiem co najlepsze....

Moja Majka potrafi mi nie spać czasem całe dnie, tak tylko drzemie po pół godzinki ale nie płacze więc nic jej chyba nie dolega, za to noce przesypia mi całe 😉
teraz walczymy z ciemieniuchą, jest problem bo ma to samo co Amelka 🤨
meczyłam sie z nią długo, a to wszystko przez alergie co się uporałam z ciemieniuchą to znów wracała...i teraz też nie mogę używać oliwki bo Majka jest uczulona, myję główkę w szamponie oilatum i namiękczam ciekłą parafiną a wieczorem po kapieli męczę się z godzinę ze sczesywaniem łusków a jest tego bardzo dużo....

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Magda u nas ostatnio jest to samo - Kub nie chce spać a potem taki wściekły chodzi.. dlatego żeby pisać zawożę go do drugiej babci bo tam jest grzeczny 😁

Ale Daria się nie da sprzedać 😜 wczoraj i w sobotę nawet z Damianem nie chciała xza rękę iść tylko ciągle do mnie przybiegała... Dlatego wymyśliłam, że będę biegać zawsze trochę czasu bez Małych 😜 i niech się Tatuś męczy 😜