Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzień dobry kobietki 🙂
przyszłamn sie Wam wygadać bo moja kochana teściowa znowu mnie wkur....przyjdzie na sekundę do dziecka (w momencie kiedy sobie leży i gada coś po swojemu) i twierdzi,ze jej się dziecko żali 😲sypiąc tekstami typu" położyły Cie, nie bawią", czy "ta niedobra matka zostawiła" 😠 a potem zabierze dupę i pójdzie, chciałaby mi dziecko nauczyć noszenia chyba po to abym później nie mogła sie ani na moment ruszyc nigdzie, bo będzie chciało na ręce...czasami mam ochotę wybuchnąć i powiedzieć co o niej myślę...powiedzcie mi kto wymyślił teściowe? 😠

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
dzień dobry kobietki 🙂
przyszłamn sie Wam wygadać bo moja kochana teściowa znowu mnie wkur....przyjdzie na sekundę do dziecka (w momencie kiedy sobie leży i gada coś po swojemu) i twierdzi,ze jej się dziecko żali 😲sypiąc tekstami typu" położyły Cie, nie bawią", czy "ta niedobra matka zostawiła" 😠 a potem zabierze dupę i pójdzie, chciałaby mi dziecko nauczyć noszenia chyba po to abym później nie mogła sie ani na moment ruszyc nigdzie, bo będzie chciało na ręce...czasami mam ochotę wybuchnąć i powiedzieć co o niej myślę...powiedzcie mi kto wymyślił teściowe? 😠

Iwona ja koło 20 listopada tak się pożarłam z teściową powiedziałam jej ,żeby się nie wpierdalała między wódkę a zakąskę i odtąd mam spokój 😁 😁 😁 😁 mało tego Kamila wogóle nie widuje ja go z nią nie zostawiam a jak jej się ktoś pyta o nieg to wielce ,wie wszystko na jego temat 😁 😁 😁

Patrzcie czym mój mąż "przyozdobił" nam lodówkę 😁

kochany 🙃 🙃

[URL=http://img94.imageshack.us/i/dsc01065i.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/3328/dsc01065i.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
moje drogie kiedy byłam w szpitalu moj Tomek często z wami pisał 🙂 i niestety trafnie stwierdził ,że na początku z kompów nie schodzimy a teraz nasze forum umiera 😞 czemu żadna nie wejdzie chociaż na 5 min. się przywitać i popisać jak rosną wasze maluszki 🙂
Mam nadziej ,że chociaż odp. na tego posta 🙂
A teraz wam życzę kolorowych snów 😘

Madzia ja też czekam z niecierpliwością aż znów zaczniemy gadać 😁
JAK PATRZĘ, JAK ŻYJE NP. FORUM WRZEŚNIÓWEK TO MNIE ZAZDROŚĆ ZŻERA.. gadają ze sobą non stop! a tu nawet nikt nie zagląda 😞

hej dziewczyny 🙂
macie racje, że nasze forum przycichło, sama się do tego przyczyniam-przyznaję, czasem zajrzę ale nawet nic nie piszę bo wiem ,ze i tak zaraz muszę zejsć z kompa bo mój chłop oszalał, uzależnił sie od kompa i ja juz nie mogę tu dłuzej posiedzieć 😞 wiec po co mam zaczynać rozmowę.... 😞
staram sie chociaż od czasu do czasu napisać co u nas ,a jest ok malutka grzeczna, krostki znikly tylko ten "wieczny" katar ma
a co u Was ,którys Maluszek już ochrzczony? bo ja chciałabym jak najszybciej mieć to za sobą i chyba zaplanujemy na 1 sobotę lutego....

Kochane 😉 ja tż bez bicia przyznaję, że czasem nie pisze bo wiem, że zaraz muszę spadać.. ale damy radę! 😁
Ożywimy nasz listopad 😘 😘
Madzia a co do Marty to nie pisałam Wam nic bo stwierdziłam, że kwasy forumowe niepotrzebne chociaż nie ukrywam przykro mi było jak mnie tak powyzywała na gadulcu...
A teraz na wrześniu się odezwałam jak zobaczyłam, że u nich zachowała się tak samo.. szkoda słów.

Co tam dziewuszki?? 😁 Ja się biorę za licencjata w końcu 😉
Matiszka rośnie nie chce spać - w ogóle 😉 tylko by się bawił i uśmiechał 😜
A ja dzielnie od miesiąca biorę antydzieciowe tabletki 😁 zaczynam dzisiaj drugi listek więc nie będę już bankrutować na gumkach 😁 hehe
a tak w ogóle to mam nogi nieogolone i mi przykro 😜 🙂