Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Z Oskarem nie wiem,a teraz wyszłą dziewczynka a będzie chłopak,czyli nie 😞
Choćpo cichu liczę,ze 28 na połówkowym się okaże,zecóra 😁

Beatko no ja wiem jak ci lekarze-konowały 😞tylko teściowa się poddała,zaczęła pić,bo mówi,ze woli sięzabić czy zapić,bo i tak umrze 😞
Sorki za taki temat,to tak przy okazji piszę 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
Aduś, to może zaszalej z kolorem 😁 Do czego bardzo Cię namawiam, bo mi częsta zmiana bardzo dobrze robi 😁 A mi chodziło o kalendarz chiński do już urodzonych dzieci 🙂 - czy zadziałał?

U mnie nie wiem 😞
No zobaczęw rossmanie kolory może dzisiaj 🙂

• Mamusia
Aduś napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Aduś, to może zaszalej z kolorem 😁 Do czego bardzo Cię namawiam, bo mi częsta zmiana bardzo dobrze robi 😁 A mi chodziło o kalendarz chiński do już urodzonych dzieci 🙂 - czy zadziałał?

U mnie nie wiem 😞
No zobaczęw rossmanie kolory może dzisiaj 🙂

Adus, spróbuj najpierw z chustą w wybranym kolorze włosów. Jak kolor chusty będzie ładnie to i w kolorze też.

• Mamusia
Musicie wspierać teściową :* ja jestem żywym przykładem konowała, do którego już nigdy nie pójdę. Chodzi o tą ciążę. Byłam na 1 badaniu usg prywatnie, to był 7 tydzień, a potem poszłam do przychodni. Babsztyl mnie tylko zbadał ginekologicznie przez może 10 sekund i stwierdził, że to 7 tydzień, a mam za mała macicę, która wskazuje na 6 tydzień. Oczywiście się rozryczałam, ale zaraz myślę jak ona to mogła stwierdzić na wyczucie? Dała mi leki na podtrzymanie, ale powiedziała, że nic z tego nie będzie. Nie wykupiłam leku, poszłam na drugi dzień do innego lekarza i powiedział, że wszytsko jest prawidłowo. I dalej tak jest, wyniki mam idealne, dzidzia zdrowa... Ah... taka moja historia.

Pójdę z siostrąto mi pomoże i doradzi,tylko nie wiem czy mam siły dzisiaj 😞
Apropo,wczoraj te włosy ściełam o jakieś 15 cm...mąż nawet nie zauważył 🤪

Jeju to faktycznie lekarz do d...,ale najważniejsze,ze jest wszytsko ok 🙂
No ja poszłam z wynikiem rezonansu,że jest zwyrodnienie kręgosłupa i kręgi uciskają na worek jakiśa ortopeda do mnie,ze to normalne w moim wieku(miałam 23 lata:woohoo 🙂 i on nicnie poradzi.
żandej fizykoterapi,zabiegów...nic 😞...a to zastępca ordynatora oddziału ortopedycznego w szpitalu HCP

naylaaa napisał(a):
Mnie też czasem takie dziwne skurcze męczą i też nie wiem co mam myśleć, ale tłumaczę sobie, że to macica się powiększa i wędruje.

Pewnie to normalne,bo się rozciąga,boli podbrzusze,pachwiny...jeju pamiętam pod koniec ciąży jak mnie pachwiny bolały,ledwo chodziłam,teraz też mam pobolewania w dole brzucha,mały nieraz na nerw uciska

• Mamusia
Aduś napisał(a):
No ja poszłam z wynikiem rezonansu,że jest zwyrodnienie kręgosłupa i kręgi uciskają na worek jakiśa ortopeda do mnie,ze to normalne w moim wieku(miałam 23 lata:woohoo 🙂 i on nicnie poradzi.
żandej fizykoterapi,zabiegów...nic 😞...a to zastępca ordynatora oddziału ortopedycznego w szpitalu HCP

Aduś, ordynator HCP jak i jego zastepca chodzą na haju cały czas. Maja przyjaciółka pracuje pracuje tak od lat 🙂 Oj nasłuchałam sie co oni na oddziałach wyprawiają.

• Mamusia
Aduś napisał(a):

Aduś, ordynator HCP jak i jego zastepca chodzą na haju cały czas. Moja przyjaciółka pracuje tam od lat 🙂 Oj nasłuchałam sie co oni na oddziałach wyprawiają.