Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj skąd ja to znam 🙂 Ja też z mężem mamy bardzo podobne charakterki. Oboje jesteśmy osobami typu A a więc musi być tak jak my chcemy i przez to są wojny. Potrafimy się pokłócić o rodzaj wędliny ha ha ha 😁 Ale kochamy się i nie umiemy żyć bez siebie także te kłótnie to norma w naszym małżeństwie i szybko przechodzimy do porządku dziennego 🙂 Oj Nina współczuję ręki 😞 Musimy teraz na siebie bardzo uważać moje Drogie Ciężaróweczki 🙂 Ja zaraz bede wcinać obiado-kolacje bo mąż z pracy wrócił 🙂 Ja w ciąży mogę jeść kilogramami gotowane ziemniaki jeszcze najlepiej ze śmietaną albo masełkiem 😁 I oczywiście wszystko co kwaśne i pikantne 😁 😁 A słodycze mogą dla mnie nie istnieć i mięso z kurczaka bleeee...... A nabaił to tyle oile bo wiem, że muszę 🙂 😉

• Mamusia
Ja też mogłabym jeść na okrąło serek wiejski, no i niestety słodycze. Codziennie muszę wciągnąć coś słodkiego, ale przed ciążą tez tak miałam i nic nie tyłam, więc mam nadzieję że nie utyję teraz od nich dużo 😉

• Mamusia
mnie specjalnie na nic nie ciagnie, no moze jem czesciej owoce chociaz normalnie wole owoce no i grejpfruty zaczełam pochłaniać chociaż normalnie ich nie znoszę.
Co zaś do charakterów to nie mogłabym być z facetem typu flaki z olejem który we wszystkim by mi przytakiwał. Musze mieć ogień w związku.