Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Odezwała się stara 😁 😁 hahaha 🤪
[URL=http://img830.imageshack.us/i/p1030686.jpg/][IMG]http://img830.imageshack.us/img830/750/p1030686.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
a tu z tłuczenia z przed ślubu slu był 10 lipca...

• Mamusia
Teraz jest moda po 35 roku życia zacząć dopiero myśleć o założeniu rodziny 😜 Nie jesteśmy modne 🙂 Denerwuje mnie ta pogoń za karierą i ci wszyscy karierowicze... Nie mówię z tego z zazdrości, jak niektórzy by mogli pomyśleć... Naprawdę dobija mnie jak słyszę o pracoholikach, którzy wspinają się po szczeblach kariery i mówią, że ciągle pracują bla bla bla...

• Mamusia
Aga, życie to byś miała trochę zagmatwane jakbyś zaszła w wieku 16 lat... Nie mówię spieprzone, bo dziecko nie może być czymś co pieprzy życie. Bo jak taka mała istotka może spieprzyć życie?? Ja się wybawiłam w wieku 15-17 lat. I gdzieś tak od 19 roku życia imprezy by mogły dla mnie nie istnieć. Mój mąż dużo wczesniej się wybawił, także miałam spokój i mnie nigdzie nie ciągnął. Naprawdę, już mnie nie bawią balety ani tego typu rzeczy. Jakaś taka nierozrywkowa się stałam 😉 😁

• Mamusia
Co do robienia kariery to ja uważam, że to jest tylko głupia wymówek głupich krów które nie chcą mieć dzieci !! A co dziecko przeszkadza w robieniu kariery czy w uczeniu się ?? Zawsze ma się skądś pomoc: od rodziców, rodziny, męża, przyjaciół, ludzi obcych. Dziecko to dodatkowe szczęście jakie może nas spotkać w życiu i Ono nie rujnuje nam życia czy kariery tylko daje dodatkowe szczęście i zadowolenie, że jest dla kogo robić tą karierę czy wykształcenie !!

• Mamusia
Tez tak uważam, aczkolwiek jeśli ktoś nie chce mieć dzieci to ja to szanuję 🙂 nie jestem i nie będę matką Polką 🙂 😁 Jak ktoś chce być sam, czy mieć tylko męża i nie mieć dzieci to niech sobie robi karierę. Ale jeśli ktoś chce mieć dzieci to niech się w porę ocknie, a nie około 40 że znalazł czas na dzieci...

• Mamusia
Czyli ja też szanuję to, że ktoś może nie chcieć mieć dzieci ale nie raz praca czy szkoła to wymówka bo wstydzą się ludzie przyznać, że po prostu nie chcą dzieci. Ja mam niecałe 21 lat i wcale nie żałuję, że będę już mamą 🙂 Całe życie byłam spokojna, nie imprezowałam i od zawsze chciała mieć dzieci 🙂 A, że mój mąż skończy w tym roku 33 lata to już czas najwyższy też na niego 🙂

• Mamusia
5, 6 latek i im tak zostanie na całe życie hahhaha 😁
U nas 13 lat różnicy, ale w ogóle się tego nie czuje. Ja się czuję dojrzalsza od niego psychicznie 😉
Ale nie wyobrażam sobie mieć kogoś w moim wieku, zawsze wolałam starszych 😁 Oczywiście bez przesady 😁 20 lat różnicy to myślę, że by było dla mnie o wiele za dużo. Jak z ojcem 😉 Aczkolwiek miłość nie zna granic, nie?
No widzisz, tak chcieliście mieć dziecko, a tu już drugie w drodze 😁
Kasia chyba mu powiedziała 🤪 Bo jej nie ma. Nie wiem jak on to przełknął...
Idę z pieskiem 😁