Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
Ada ja i tak im tego nie daruje... odczekam pół roku aż przycichnie,zgłosze gdzie trzeba i co trzeba... i się skończy bo mam już ich dość! powiedziałam mu że żadnych chrzcin dla nich nie ma tak samo nie chce ich widzieć w moim domu niech sie spotykają u nich albo na ulicy!

no i dobrze,tak trzymaj!!!! Tacy ludzie to żyją chyba tylko po to,zeby zazdrościć i innym zatruć życie 😞,ja bym to samo zrobiła na Twoim miejscu

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziękuję dziewczyny 😁,no na pewno twarz zrobiła mi sie bardziej wyrazista przez tą oprawę oczu...a powiedzcie czy można w ciąży się amrować balsamem brązującym,takim wiecie np.Johnson,który stopniowo przyciemnia i widać po paru użyciach trochę????
A ja Wam głównie zdj brzucha wysłałam 😁 😁 😁 🤪

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Dziękuję dziewczyny 😁,no na pewno twarz zrobiła mi sie bardziej wyrazista przez tą oprawę oczu...a powiedzcie czy można w ciąży się amrować balsamem brązującym,takim wiecie np.Johnson,który stopniowo przyciemnia i widać po paru użyciach trochę????

Brzuch wielki i piękny 😁 Taki zgrabny 😁 Ale mi się twarz rzuciła bardziej w oczy... chociaż to prawie niemożliwe 😉 haha
Ja nie wiem.. różne opinie czytałam na temat samoopalaczy, czy można czy nie można. Myślę, że nie zaszkodzi, bo tak to by trąbili że nie można kategorycznie 😜

naylaaa napisał(a):
Aduś napisał(a):

Brzuch wielki i piękny 😁 Taki zgrabny 😁 Ale mi się twarz rzuciła bardziej w oczy... chociaż to prawie niemożliwe 😉 haha
Ja nie wiem.. różne opinie czytałam na temat samoopalaczy, czy można czy nie można. Myślę, że nie zaszkodzi, bo tak to by trąbili że nie można kategorycznie 😜

no przy takim wielkim okazie to faktycznie niemożliwe 🤪 😁...ha ha,mega brzuchol
no to musze sie zacząć trochę smarować 🙂,mam 2 takie balsamy-garnier i Johnson

• Mamusia
ja przytyłam juz 10 kg malestwo wazy 1.5 kg(tydzien temu na wizycie tyle bynajmniej wazylo)-nie wiemy z mezem czy to chlopiec czy dziewczynka (poki co)mam nadzieje ze sie dowiem niebawetm bo chcialabym wiedziec mocno 🙂-dziewczyny a wy chodzicie do szkoly rodzenia? 😉
[color=orange][/color]l

Ada bo się na tym zdj na nk wygięłam bardzo:P a tu normalnie stałam 😁 pozatym to z nk jest wieczorem robione a to z brzuszka dzisiaj przed samym wstawieniem... mówiłam że mi się obwód zmiejszył 😜 Ada mi się teraz bardziej podobasz tylko wyceniuj włosy i grzywke na bok i laska jak nic... a brzuszysko to masz oooogromne 😁 🤪

kurcze febra mi wyłazi..już czuję jak mnie warga piecze i boli 😞,pewnie z przeziębienia 😞

Ale mały się rozkopuje w tym brzuchu..a nieraz jak położe się np.na boku to chyba mu niewygodnie bo mnie tak kopnie,ze musze się obrócić i jest spokój 🤪

cherry69 napisał(a):
ja przytyłam juz 10 kg malestwo wazy 1.5 kg(tydzien temu na wizycie tyle bynajmniej wazylo)-nie wiemy z mezem czy to chlopiec czy dziewczynka (poki co)mam nadzieje ze sie dowiem niebawetm bo chcialabym wiedziec mocno 🙂-dziewczyny a wy chodzicie do szkoly rodzenia? 😉
[color=orange][/color]l

O kolejna grudnióweczka,dlaczego tak późno do nas dołączasz???
Mam nadzieje,ze już zostaniesz 🙂
Ja nie chodzę do szkoły rodzenia,w pierwszej ciąży tez nie chodziłam

Ola88 napisał(a):
Ada bo się na tym zdj na nk wygięłam bardzo:P a tu normalnie stałam 😁 pozatym to z nk jest wieczorem robione a to z brzuszka dzisiaj przed samym wstawieniem... mówiłam że mi się obwód zmiejszył 😜 Ada mi się teraz bardziej podobasz tylko wyceniuj włosy i grzywke na bok i laska jak nic... a brzuszysko to masz oooogromne 😁 🤪

Aha,no tak ja wieczorem po przejedzeniu tez mam większy..tylko ja w ogóle ma wielki,kurcze aż się wydaje,ze większy być nie może 😁...z Oskarem tez był taki
na razie fryzjer odpada,bo porobiłąm zakupy,popłaciłąm rachunki,jeszcze do 10 żłobek trezba zapłacić 😞,a ja juz w tym mies nie dostaję pieniędzy 😞,w środę do opieki,bo ciągle tej baby nie ma

• Mamusia
Cześć Ciężarne ! 🙂 Nasza Nowa Aga będzie mieć dziewczynkę i też Maję jak Aga Mini 😁 Ja już jakiś czas na nogach ale nie miałam czasu zajrzeć do Was. Ale jak już zajrzałam to 20 stron do nadrobienia !! 🙃 🤪 Przejrzałam tyle o ile 😉 Muszę dzisiaj paczkę wysłać i zrobić obiadek a później mam zamiar tylko leniuchować !!! 😁 😁 Mam worek kamieni w tyłku i nic mi się nie chce 😁 😁